woensdag 6 november 2013

Amerikanen hebben er genoeg van alweer een demonstratie

Amerikanen hebben er genoeg van alweer een demonstratie



Gisteren 5 November is er weer een grote mar demonstratie geweest in Washington in de verenigde Staten. De mensen die deze demonstratie op touw hebben gezet noemen het een Aktie van het Volk.
Het volk loopt door de straten van Washington en heeft er schoon genoeg van. Ze willen de republiek van hun land weer herstellen, ze vinden het genoeg geweest om vele redenen.
Het volk weet dat er met het stemsysteem wordt geknoeid net zoals in ons land. Dat rechtbanken niet meer werken en er geen eerlijke rechtspraak meer kan plaatsvinden. Dat mensenrechten worden geschonden en dat president Obama een dictator is.





Het volk wordt niet gered maar de banken. Politie, militairen, rechters en politici hebben volgens het volk gefaald om de burger te beschermen. het constitutionele recht geeft het volk de volmacht om op te treden. Wanner in een land langere tijd machtsoverschrijdingen plaatsvinden die naar een dictatuur leiden dan mag het volk opstaan voor de toekomstige veiligheid van het land.
Het volk liep vreedzaam door Washington en wilden geen geweld. De overheid echter schiet gewoon op de mensne die meelopen in deze vreedzame protest, arresteren ze of worden gewelddadig. Normaliter zou het leger het volk moeten beschermen in dit geval maar ook dat gebeurd niet.
Het volk klaagt de staat aan voor geweldpleging jegens het volk, afpersing, verraad, samenzweringen, oorlogsmisdaden en het schenden van mensenrechten. Overtreding van eht verdrag van gebruik van kernwapens en het maken van illegale internationale wetten.



Amerika is geen land meer maar een bedrijf met een duivel aan het hoofd.


Binnenkort zal het in de gehele wereld zo beginnen omdat je kan spreken over een wereldproblematiek. Mensen vernietigen al kantoorgebouwen, ook in ons land, vallen ambtenaren aan die weigeren een uitkering te geven. mensen die vechten voor hun land, voor vrijheid en veiligheid,
Een volk wat anderen laat weten dat genoeg genoeg is. Eerlijkheid, vrijheid en rechtvaardigheid zijn meer dan alleen maar een paar woorden. Ook in londen op Trafelger Square was het vendetta Evenement. Anonymus voerde protest met mennen die zich niet houden aan dit nazi systeem.

GOD ZIJ MET ONS







Geen opmerkingen:

Een reactie posten