woensdag 6 november 2013

Joe Biden Vice President van de Verenigde Staten

Joe Biden Vice President van de Verenigde Staten




Joe Biden is door Obama aangesteld als Vice President van de verenigde Staten van Amerika.
Biden staat bekend om zijn verbale blunders in de politiek. De foto hieronder laat een geheim document zien die Joe Biden stevig vasthoudt en ook openlijk aan het volk laat zien tijdens een persconferentie in het Witte Huis. Raar dat zo´n hoog aanstaande man dit openlijk laat zien maar niet de inhoudt bekend maakt.





Joe Biden is de wetgevende deal maker van Obama. Een man die het vertrouwen van de natie steeds verder laat slinken. Hij is goede vriendjes met George Bush en Dick Cheney en maakt vaak melige grappen over de ellende van het volk.


Biden is een bruut, een meedogenloze bruut die vele mensenlevens op zijn geweten heeft. Moorden in Irak, Dafur , duizenden en duizenden mensen. Hij riep in Manchester op tot geweld en bombardementen en maakt een menigte helemaal wild en haalt ze over tot verzet.

Obama en Biden zijn beiden plagiator´s waarvan zelfs de woorden nep zijn.


Een man uit Washington Dc liep gewoon voor het Witte Huis en ineens werd al het verkeer rondom het huis van de president stl gelegd. Voetgangers konden niet verder, auto´s niet meer rijden alles lag stil. Na 10 minuten wachten kwam er een gepantserde auto aan met Joe Biden er in. Dat laat al zien hoe belangrijk deze man voor Obama is. Een man die naar het vol toe probeert het land te redden maar eerdere andere motieven heeft.




Obama en Joe Biden verdienen royalti´s tussen de 100.000 en 1 miljoen dollar voor hun memoires. Beiden hebben belangenverstrengelingen die uit zijn gekomen waar het Amerikaanse volk laaiend over is.

Joe Biden is een man die voor een Nieuwe Wereldorde is zoals hij dat ook beaamde vaker bij redes die hij hield. Wanneer hooggeplaatsten zo beginnen te pratend an gaan bij mij de alarmbellen al af. Global Government, wereldregring is hun leus. Biden prijst de collectieve veiligheid van de Verenigde Naties en zweert bij het handhaven van een nieuwe VN regering.




Beide mannen hebben een draaiboek waaraan ze zich moeten houden en krijgen provisie zoals bij zaken als het om wapenbezit gaat. Joe Biden wil het wapengeweld verminderen in Amerika maar eigenlijk wil hij en de president dat het volk ontwapent wordt.


Hier bevestigd hij dat er een Nieuwe Wereld orde moet komen





Joe Biden wil de parameters van de samenleving veranderen en is een van de Bilderberg leden die ingehuurd is om een Globale Wereldregering te creƫren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten