maandag 2 december 2013

Alle zeesterren sterven in de Pacifische Oceaan – het einde van het Ecosysteem!

Alle zeesterren sterven in de Pacifische Oceaan
het einde van het Ecosysteem!
 
 
 
 
 
 
Deze gebeurtenis is zo groots en mysterieus dat zelfs de mainstream media er niet langer omheen kan! De Pacifische oceaan geeft het leven op – en, zoals altijd – staan de wetenschappers voor een raadsel. Hoewel in de jaren 80 en 90 er ook een vreemdsoortige ziekte door de wateren waarde en maakte dat Zeesterren in grote getale afstierven, zijn de gebeurtenissen van vandaag hier niet mee te vergelijken. Het enorme tempo waarin het nu gebeurd – en ook het gegeven dat de zeesterren eenvoudigweg letterlijk uit elkaar vallen – maakt onderdeel uit van een gebeurtenis die zich nog nooit eerder heeft voltrokken.

Het vreemde is dat er iets met het water aan de hand is dat de veroorzaker moet zijn voor het gebeuren, maar niemand heeft enig idee. Een enorm zeeaquarium dat in Californië gebruik maakt van het water uit de Pacifische Oceaan, kampt nu met dezelfde symptomen en problemen. Wat de oorzaak dus ook is, de oorzaak bevind zich in het water.

Een ieder die de situatie rond de dodelijk getroffen kerncentrale Fukushima volgt, weet dat het juist de Pacifische oceaan is die dagelijks onvoorstelbare hoeveelheden dodelijk verontreinigd radioactief water dat afkomstig is uit de bassins van deze centrale, te verwerken krijgt.
Onlangs schreef ik hier nog een artikel over met de titel: Verborgen voorspellingsmodel van Fukushima's fallout nu voor iedereen op internet te zien!

Uit dit mode (dat op een server achterbleef en uiteindelijk kon worden aangesproken door lukraak linken in te typen) bleek dat de Japanse regering heel goed op de hoogte is met de dodelijke consequenties voor de Pacifische Oceaan en ook met het feit dat in de eerste instantie de kusten van de VS keihard getroffen zullen worden. Professoren zijn het er inmiddels over eens dat zeevoedsel afkomstig uit de Pacifische Oceaan niet langer geschikt is om te consumeren!

Het is gelet op dit alles dan ook nog maar moeilijk te geloven dat het een niets met het ander heeft uit te staan, ookal ben ik me er terdege van bewust dat er nog vele mensen zijn die blindelings geloven in de verklaringen van de mainstream media en het wetenschappelijke en totaal elitaire establishment, of zal ik zeggen: het absent zijn ver verklaringen verhullen door middel van wetenschappelijk verantwoord klinkende benoemingen van het probleem?
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten