maandag 2 december 2013

Krokodil de hele gevaarlijke drug uit Rusland

Krokodil de hele gevaarlijke drug uit Rusland




Krokodil is een mengsel van jodium, benzine, codeïne bevattende pijnstillers en verfverdunner gemengd. Je kookt dit voor 30 minuten en dan spuit je het in je aderen. het is een sterkere drug als heroïne en de drug kan behoorlijk goedkoop gemaakt worden.
Als de gebruiker de drug inspuit wordt de huid schilferig en grijs en kan zelfs wegrotten. Er start een bepaald proces dat necrose heet, het afsterven van weefsel.
Krokodil gebruik kam voor het eerst voor in Siberië en zo heeft het zich verspreid naar delen van Rusland. de drug komt nu ook al Europa binnen waardoor veel jongeren er aan zullen sterven of met rottende ledematen zullen zitten.


'Krokodil' dankt zijn naam aan het feit dat bij gebruik de huid schubachtig wordt en groen uitslaat. Indien de gebruiker de ader mist en de drug dus in het vlees injecteert ontstaat al snel een abces en indien die infectie niet op tijd wordt behandeld rot het vlees weg tot op het bot. Gebruikers van 'krokodil' overlijden doorgaans primair aan de lichamelijke gevolgen van de stof en op relatief korte termijn (1 a 2 jaar na het zetten van het eerste shot.




Een levensgevaarlijke drug waarvoor je iedereen voor moet waarschuwen. Voor nog geen tientje zet je een shot. Bij de apotheek kan iedereen voor een paar euro het voornaamste bestanddeel van Krokodil kopen: codeïne, tegen hoest. Verder gaat er in de drug nog benzine of verfverdunner, gedroogde jodium en rode zwavel, van lucifer stokjes. Overal te koop dus. Op internet zijn zat recepten te vinden en na anderhalf uur pruttelen is de donkerbruine pasta klaar. Lang duurt de kick niet, want na nog eens anderhalf uur is de Krokodil alweer uitgewerkt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten