vrijdag 20 december 2013

Wie zijn de onthoofders van Adra? Welkom in Syrië, het slachthuis van de Westerse elite!


Wie zijn de onthoofders van Adra?
Welkom in Syrië, het slachthuis van de Westerse elite!

 
 
 
Michel Chossudovsky (directeur van het Centrum Research voor Globalisatie) vraagt het zich af en vraagt tevens de rest van de wereld om zich over het vraagstuk te buigen.
We kunnen niet anders dan vaststellen dan dat deze extreme strijders rugdekking genieten van zowel de NATO, Israël en de Amerikaanse autoriteiten. Keer op keer vallen zij de steden binnen, slachten, onthoofden of verbranden de christenen en de lokale bevolking levendig – en de rugdekking die zij genieten van de NATO, Israël, de Verenigde Staten en de hieraan gelieerde machten ligt ontegenzeggelijk ten grondslag aan het conflict!’

De gruwel die zich onlangs in de industriestad Adra voltrok, wordt door de overlevenden beschreven als de wreedste inval ooit. Het Syrische leger richtte hierop onmiddellijk zones in om de plaatselijke bevolking tegen de ongekend gewelddadige ‘Al Queada’ strijders te beschermen.
Zeer recent drongen deze troepen de stadsgrenzen binnen en verrasten zowel de plaatselijke bevolking als de legereenheden van Syrië. Ze maakten hierbij gebrek van de slechte weersomstandigheden en de vroege ochtenduren. Na hevige gevechten namen zij de stad over en brachten in luttele uren 80 mensen om via onthoofding.

Ze werden geslacht als vee,’ verteld een overlevende. ‘Hun hoofd werd naar achteren getrokken en met manchettas werden zij geslacht als schapen. Anderen werden levend in bakkersovens geduwd! Het was een ongekende verschrikking!’

Michel Chossudovsky stelt dat de vrede in Syrië nooit hersteld kan worden zolang de Westerse machten deze geweldenaars blijft ondersteunen.
Ze worden in militair opzicht gesteund, maar ook voorzien van een ongekend netwerk aan logistieke en financiële mogelijkheden. Ze worden bewapend en voorzien van rantsoenen – zij vormen een leger op zich!
Zolang de Westerse Wereld zich niet beseft dat hun overheden de troepen steunen die deze wreedheden en misdaden tegen de mensheid plegen, zolang zullen hun bevoorrading en financiële mogelijkheden niet uitgeput raken!
Juist omdat deze steun van de NATO, Israël, de Verenigde Staten en de hieraan gelieerde machten aan de kern ligt van het conflict, kunnen wij niet anders dan vaststellen dan dat de Westerse wereld uit is op het destabiliseren van Syrië en dit zou alle alarmbellen moeten doen rinkelen!’

Wat er echter vooral rinkelt zijn de westerse kassa's van onze overheden die onder het mom van economisch herstel de ene genocide boven op de andere laat stapelen – en via welke wetgevingen zelfs de protesten tegen deze monsterlijke ontwikkelingen laten verbannen – niet te geloven, maar daarom niet minder waar! De buitenwijken van Damascus zijn verworden tot de slachthuizen van onze nietsontziende elite – en zolang wij braaf onze belastingen blijven betalen, zullen deze slachthuizen zich blijven uitbreiden.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten