maandag 2 december 2013

President Obama: Er moet een regiem ontstaan dat een totaal nieuwe wetgeving forceert!

President Obama:


Er moet een regiem ontstaan dat een totaal nieuwe wetgeving forceert!
 
 
 
 
Geloof het of niet, maar er zijn nog vele mensen die Obama als de president van een vrij en democratisch Amerika zien – ookal schaamt hij zich niet om te stellen dat er een regiem in het leven moet worden geroepen om de huidige wetgeving die eindeloze gevangenname zonder zelfs maar een vorm van proces mogelijk moet maken, te kunnen vervangen.
 
 
En wederom vinden we deze uitspraken en meer gewoon opgenomen door de mainstream media, hetgeen natuurlijk juist voor de mensen die hun wereldbeeld aan de mainstream media ontlenen zou moeten zeggen, dat Obama aan het hoofd staat van een orde die maakt dat niet alleen iedereen voor een terrorist kan worden aangezien maar ook nog eens een levenslang gevangen kan worden gezet voor misdrijven die nog niet eens zijn gepleegd!
 
 
 
Hoe kunnen wij nog geloven in termen als het ‘vrije westen’ of het democratische Amerika, als we aan het hoofd daarvan een man zien staan die van mening is dat de grondwet en de huidige beschermende wetgevingen moeten worden vervangen door een regiem dat een nieuwe wetgeving moet uitwerken?
 
 
 
We zien dit bijzondere moment dan ook voorbijkomen op mainstream televisie en we horen de bewuste nieuwslezer nadenken over de krankzinnige implicaties van een dergelijk voornemen, maar willen of kunnen klaarblijkelijk niet geloven dat al onze overheden uit zijn op de totale vernietiging van al hetgeen ons beschermd, al hetgeen we kennen, ook niet wanneer deze overheden het zonder blikken of blozen zelf stellen. Tja, hoe is er dan nog een ontsnapping mogelijk als we zien dat de prooi (het volk) zich hieraan niet alleen vrijwillig zal leveren, maar desnoods met geweld het belang van hun eigen onderdrukkers wil blijven verdedigen?
 
 
 
 
Hoe zouden we nog moeten en kunnen geloven in een goede afloop, wanneer een slachtoffer zijn eigen moordenaar zou betalen om de moord en het misdrijf ten uitvoer te brengen?
Ik kan die mogelijkheid niet langer zien en val gedurende al die momenten van pijnlijke bewustwording terug op die kleine maar taaie geloofskorrel die in mij verborgen ligt en die zegt: wat er ook gebeurd, God heeft ook in deze kwestie het laatste woord!

De zaken die zich ontwikkelen en binnenkort in snel tempo ontwikkelen gaan staan immers tot in het detail beschreven in Gods woord, en dat maakt het voor mij goed.
Nu ik de ondergang van deze planeet en de mensheid precies dat feit zie worden zoals het duizenden jaren geleden stond beschreven, weet ik ook dat het woord van God betrouwbaar is en blijft – ook in een wereld die betrouwbaarheid, eerzaamheid en deugd vrijwillig heeft vervangen voor de valse verlokkingen van wat koopkracht. Dit en dit alleen maakt voor mij, dat ik s' nachts de slaap nog kan vatten.
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten