vrijdag 20 december 2013

Massaprotesten in Mexico vanwege de privatisering van alle natuurlijke energiebronnen!

Massaprotesten in Mexico vanwege de privatisering
van alle natuurlijke energiebronnen!

 
 
 
              
In Mexico zwellen de protesten aan tot enorme proporties! ‘De regeringen van de wereld en ook de onze luistert niet langer naar de stem van het volk. Alle beslissingen die het neemt vinden op geen enkele wijze steun in de wil van het volk. Wij hebben geen toestemming gegeven om onze natuurlijke oliebronnen af te staan aan de geprivatiseerde sector van de VS, maar onze regering, evenals de regeringen van de wereld, hebben klaarblijkelijk geen boodschap aan de stem van het volk. Wat ons nog rest zijn de straten – en bij God – die zullen we overnemen voor zolang dat nodig is!’

De woedende stemmen van de burgers liegen er niet om. En we hoeven niet met het land of met de ontwikkelingen bekend te zijn om die stemmen te verstaan. De privatisering rukt onvermoeibaar op – overal worden de volkeren beroofd van hun natuurlijke energiebronnen –en geconfronteerd met regeringen voor wie het volk ondergeschikt is omdat de macht slechts nog bestaat om de bodemloze zakken van de corporaties te vullen in plaats van het volk te dienen.

Maar de Mexicanen zijn in tegenstelling tot ons niet bereid om deze zonder slag of stoot over te dragen en trekken nu met de honderdduizenden tegelijk de straten op om hun regering te laten zien dat zij geen regentschap meer verdienen over een volk dat niet wordt gehoord! Of het wat uithaalt?
 
 
Ik waag het te betwijfelen. De Nieuwe Wereldorde is geen verzinsel en zal haar opmars onder geen beding staken. Wereldwijd hebben de volkeren afgedaan en heeft het de besluitvormingen overgedragen aan niet verkozen en een grenzeloos rijk gezelschap – de regeringen zijn er nog slechts ter afleiding – en om zich de woede op het volk op de hals te halen dat allang door hen is verkocht.

In de straten van Madrid heeft de politie inmiddels de handel vol aan de woedende massa's die zich verzetten tegen de anti-protest wet! Zij geven niets om de torenhoge boetes die ieder individu kunnen worden opgelegd die protesteert tegen de krankzinnige hebzucht en weerzinwekkende arrogantie van de machthebbers en hun bazen.
Met geweld woelen zij nu door de straten, vallen politieauto's aan en vernielen overheidsgebouwen en publiekelijk bezit.

De stilte in Nederland lijkt in vergelijk met de ons omringende landen nog het meest op een luchtbel in het rottende moeras van volkse onderdanigheid – maar vroeg of laat zal deze luchtbel springen. Hetzij omdat onze vijanden ons komen halen, hetzij omdat het leven dan is verworden tot een overlevingsstrijd. Als we wachten tot het laatste, is de strijd verworden tot een nutteloze en dodelijke inspanning omdat er geen overwinning meer behaald kan worden. Nederland is hard op weg naar het plegen van die collectieve zelfmoord onder de eeuwenoude vlag van tienduizend excuses!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten