maandag 2 december 2013

Mainstream nieuws leert dat Obama de macht heeft om iedere amerikaan te doden!


Mainstream nieuws
leert dat Obama de macht heeft om
iedere amerikaan te doden!

 
 
Amerika is niet alleen helemaal de weg kwijt, er is in alle werkelijkheid geen enkele wet meer die een Amerikaan beschermt De Mainstream media heeft hier op diverse manieren al berichtgeving aan geofferd, en onderstreept daarmee de beweringen die op zowel sociale media, als de georganiseerde vormen van Alternatieve Media zijn gedaan.

Waarom er nog gesproken wordt over complotdenkers die al jaren op voorhand op deze en de daarmee samenhangende ontwikkelingen hebben gewezen, is mij dan ook een groter raadsel, dan het raadsel hoe men verklaren kan dat de elite nu eenmaal doet wat het doet met het geld, de macht en de middelen waarover het beschikt.

Wat zouden psychopaten en gewetenlozen nu toch doen als we ze de macht gaven om over de hele wereld en alle daarin aanwezige zaken waaronder de natuurlijke en bedrijfsmatige bronnen, het militaire en politionele apparaat enzovoort gaven om er ongezien en ongestoord hun gang mee te gaan? Zouden we door zo te doen dan eindelijk de staat waarin de wereld vandaag de dag verkeert begrijpen? Zouden we dan de complete aftakeling van alle normen en waarde eindelijk eens kunnen begrijpen?

Hoe het ook zij, hier horen we de mainstream media zich verbazen over de verregaande wetgeving die maakt dat een ieder die het niet eens is met de overheid, maar ook een ieder die gelooft dat de Bijbel letterlijk genomen moet worden niet alleen als terrorist kan en zal worden aangemerkt maar ook legaal kan worden gedood!

Hier een compilatie van mainstream nieuws waaruit niet alleen het doorzetten van de Nieuwe Wereldorde blijkt, maar ook blijkt dat er geen enkel oog zal zijn voor de mensenrechten – uiteindelijk zullen ook de meest getrouwe dienaars van de huidige beleidskoers afgeserveerd zijn wanneer zij geen doel meer dienen. De wereld verkeert in enorme problemen en de Nieuwe Wereldorde zal niet te stoppen zijn, hoeveel mensen ook hopen en zelfs geloven dat de komst van het internet de ontwikkeling ervan zou hebben belemmerd. Niets is echter minder waar – de totale dictatuur rukt niet alleen op, maar zet nu alles op alles om het plan zo snel mogelijk af te ronden.

Ik wens een ieder van jullie Gods vrede en de wijsheid die van node zal zijn om aan de door hun gezette vallen te ontkomen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten