vrijdag 20 december 2013

Het Amerikaanse volk laat zich niet ontwapenen! 500 Sherrifs weigeren inmiddels de federale wetgeving uit te voeren!


Het Amerikaanse volk laat zich niet ontwapenen!
500 Sherrifs weigeren inmiddels de federale wetgeving uit te voeren!
 
 
 
 
 
Natuurlijk is het altijd een verhit publiek debat geweest – mag een volk beschikken over vuurwapens en zelfs automatische geweren? De Amerikaanse grondwet voorziet al eeuwen in het recht jezelf van een vuurwapen te voorzien en daarmee je bezit of je gezinsleden te beschermen.
 
 
Hierop gebaseerd heeft het een groot deel van de Amerikaanse bevolking zich tot aan de tanden toe gewapend, volgen huismoeders en vaders schiettrainingen en leren zelfs zeer jeugdige Amerikanen hoe om te gaan met een vuurwapen.

Wat je ook van deze ontwikkelingen vindt, feit is dat het volk niet ongewapend tegenover de overheidstroepen staat en dat hierdoor een machtsovername ernstig wordt bemoeilijkt.
Het Amerikaanse volk heeft al vele jaren geleden gezien dat hun land gestaag veranderd is in een Nazi staat via welke een ongekende overheidstirannie het dagelijks leven tot een onmogelijkheid heeft vermaakt – en een steeds groter deel van het volk beseft zich dat een ongewapende revolutie tegen deze nietsontziende krachten weinig tot geen zin heeft.
 
 
Dit deel van het volk weigert dan ook hun wapens af te staan. Hiertegenover heeft het Amerikaanse propaganda netwerk de aandacht gevestigd op het ene schietincident naar het andere in een poging meer controle te verkrijgen over vuurwapens, maar de huidige ontwikkelingen leren ons dat het volk er niet intrapt.
 
 
 
 
Thans poogt het establishment (dat er alles aan gelegen is om de macht van het volk te breken) en introduceerde een hele reeks aan federale regels met betrekking tot het verplicht laten registreren van alle vuurwapens die er in omloop zijn. Maar ook hier trapt het volk niet in.
Zij herkennen dat de regels in feite de inbeslagname van het vuurwapen vergemakkelijken.
De uitvoerende instanties die worden belast met het ontwapenen van het volk, weigeren nu echter ook steeds vaker en hardnekkiger uitvoering te geven aan het ene federale pakket aan maatregelen naar het andere.
 
 
500 Sherrifs hebben zich inmiddels bereid verklaard om het Amerikaanse volk te steunen in het uitoefenen van hun grondwettelijke recht zichzelf te beschermen tegen ongewenste indringers!
En dat is een behoorlijke steun in de rug voor het steeds groter wordende deel van de bevolking die hun bemoeizieke en levensgevaarlijke machthebbers meer dan zat zijn!

Regels zijn regels, maar grondwet is grondwet,’ stelt een Sherrif die geen uitvoering wenst te geven aan het ontwapenen van het volk! ‘Het staat grondwettelijke vast dat iedere Amerikaan een wapen mag bezitten om daarmee zijn huis en haard te beschermen tegen ongewenste indringers. Ik zal geen gehoor geven aan Federale richtlijnen of regels die strijdig zijn met deze grondwettelijke verzekering van zelfbescherming!
 
 
Vele van mijn collega's staan achter mij – wij hebben namelijk allen dezelfde eed afgelegd alvorens ons ambt te aanvaarden. Volgens die eed ben ik o.a., verplicht de grondwet na te komen, uit te voeren en te beschermen tegen de vijanden van de staat, hetzij afkomstig van buiten, hetzij tegen hen die binnen onze eigen gelederen verblijven. Het is wat het is, en daar hou ik mij aan!’
 
 
 
 
 
 
Hoeveel Nederlandse agenten kent u die zich opnieuw ten dienste willen stellen van het volk, in plaats van gedurende de Tweede Wereldoorlog openlijk en zonder schaamte het verlengstuk te worden van de Nazi machine?

Hier een interessante reportage over deze ommekeer in de VS!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten