maandag 2 december 2013

Fukushima's bergingsoperatie is een FABELTJE!

Fukushima's bergingsoperatie is een FABELTJE!


We horen er zo nu en dan wat van. Fukushima, de getroffen kerncentrale in Japan en het energiebedrijf TEPCO dat onlangs een riskante bergingsoperatie begon om de nucleaire staven te bergen.
 
 
Deze operatie zou heel riskant zijn, aangezien het bassin haar oorspronkelijke structuur had verloren en mogelijk zou zijn verbogen en op instorten stond..
De informatie die echter onlangs vrijkwam duidt echter op iets dat vele malen erger is: die informatie leert ons dat de werkelijke nucleaire catastrofe die met de bergingsoperatie zou moeten worden voorkomen, reeds heeft plaatsgevonden.
Via de FOIA (Freedom of Information Act) zijn de papieren waaruit dit blijkt nu eindelijk boven water gekomen. Als deze berichtgeving juist is, is Fukushima niet langer een centrale die bedwongen moet worden, maar is het een ramp die niet meer te controleren is.
 
 
Een video-overzicht van deze papieren vindt u hier!

Uit deze papieren blijkt dat er gaten in de vloer zaten, het waterreservoir is leeggelopen en er een grote catastrofe heeft plaatsgevonden. Waar komen deze papieren vandaan? Rechtstreeks van TEPCO.
 
Voorts is het zo dat er geen enkele cameraploeg kan worden toegelaten tot reactor drie of vier, dus waar komen de ‘bergingsbeelden’ nu eigenlijk vandaan? In alle werkelijkheid kijken we naar eerder geschoten beeldmateriaal.
 
We weten al dat de mainstream media zich in alle bochten kronkelt om de daadwerkelijke staat waarin de reactor verkeert te verbloemen. De foto's die de BBC onlangs vrijgaf met betrekking tot haar berichtgeving dat de eerste bergingsdag succesvol was verlopen, zijn niet gedateerd en er kan op geen enkele wijze worden bepaald waar en wanneer ze zijn gemaakt.
 
 
Het onthutsende artikel over de werkelijkheid achter de bergingsoperatie vinden we hier!

We leven in een wereld waarin we niets nog kunnen aannemen voor wat het mogelijk werkelijk is, dus doe vooral uw eigen research en laat vooral UW gedachten de vrije loop. Want niemand kan en mag voor u bepalen wat de waarheid is!
 
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten