vrijdag 20 december 2013

FUKUSHIMA UPDATE – de grond onder reactor 4 zakt weg!


FUKUSHIMA UPDATE – de grond onder reactor 4 zakt weg!

 
 
                                    
Mensen die mijn artikelen van tijd tot tijd volgen weten dat ik Fukushima zeker niet uit het oog verlies. De reden daarvoor is simpel, maar wordt misschien wel het best verwoord door een van de nucleair deskundigen zelf: ‘Als de grond onder de centrale wegzinkt, of de centrale nog een keer getroffen wordt door een aardbeving (de centrale is tot overmaat van ramp gebouwd op een breuklijn) dan is dat het einde van Japan, en niet lang daarna ziet de rest van de mensheid zich tot aan de nek begraven in de Fall Out – het merendeel van de mensheid en het dierenrijk is dan verloren!’
 
 
 
Maar voor de mainstream media is ook dit geen reden om u omtrent deze gang van zaken te informeren. En de Japanse overheid? Die steekt meer moeite in het bestrijden van het nieuws dan in het onder controle krijgen van de centrale.
 
 
 
Ik kan dan ook niet anders dan zeggen en dus herhalen dat we overgeleverd zijn aan psychopaten en gekken waarvan niets normaals meer valt te verwachten. De grootste psychopaat is wel Obama die ervoor pleit nog meer kerncentrales te laten bouwen langs de kustlijnen van de VS, terwijl hij ondertussen het drinkwater van de Amerikanen aan China verkoopt!

Inmiddels heeft de voormalige Japanse ambassadeur van Zwitserland, Mitsuhei Murata, in een interview laten weten dat de grond niet alleen zal blijven zinken, maar dat de totale structuur van de centrale (getroffen op 11 maart 2011 door een aardbeving en een tsunami) vandaag de dag op instorten staat.
 
 
 
De meeste mensen hebben dan ook werkelijk geen idee dat hiermee de wereld op de uiterste rand van een nucleaire holocaust is geschoven door de hebzucht van de krankzinnige elite!
Als de centrale daadwerkelijk instort zullen ook wij ‘kerngezond’ zijn en ‘stralend van geluk’ in het nucleaire stof bijten, maar wellicht dringt dit nu al niet meer door aangezien fluoride vooral de intelligente delen van de hersenen aantast en rebellie vervangt door ziekelijke verdraagzaamheid.

Hier een site voor de geïnteresseerden die nog ongecensureerd doorgaat met het bijhouden van de Japanse wereldperikelen!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten