maandag 7 oktober 2013

Amerika gaat op slot! Maar wat gaat er nu werkelijk dicht?

Amerika gaat op slot!


Maar wat gaat er nu werkelijk dicht?




Veel mensen die de laatste tijd het nieuws gevolgd hebben weten dat de Amerikaanse regering onlangs de deuren sloot. Maar er gebeurd wel meer dan dat. De sluiting beperkt zich niet alleen tot het terugtrekken van het congress, maar treft ook particuliere boerderijen en zelfs nationale parken!
Het zijn namelijk alle boerderijen die niet gespekt worden door de Federale overheid die dodelijk worden getroffen door de ‘sluiting’ en dit maakt het automatisch waar dat alleen de boerderijen die produceren in opdracht van de overheid kunnen overleven. Met andere woorden – al ons voedsel en de bereiding ervan wordt voortaan gedicteerd door de overheid en we weten allemaal waar dat toe leidt.
 
 
Voor onze ogen ontvouwt zich dan ook een vorm van tyrannie die haar impact zal hebben op iedere wereldbewoner, iedere man, iedere vrouw, ja, ieder kind. Alle zelfstandige bedrijven worden onderuit gehaald, alleen de overheid blijft uiteindelijk over – het zou al onze alarmbellen moeten doen afgaan, maar het overgrote deel van de wereld kan de zaken niet meer in kaart brengen en ziet dan ook belangrijke informatie als deze over het hoofd!
 
 
De puzzel bestaat uit teveel stukken om tot een totaaloverzicht te komen, maar bijna iedere man en vrouw voelt het, waar hij of zij zich ook op de wereld bevind. De zaken volgen elkaar nu niet alleen in ijltempo op, maar de uitkomst kan alleen nog maar een dramatische zijn.
Hier in Nederland zijn we misschien wel het diepst in slaap.
 
 
Want daar waar de Amerikaanse bevolking reeds grotendeels in oproer is, slaapt ons volk nog steeds de slaap van Mark Rutte versus Geert Wilders!
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten