vrijdag 11 oktober 2013

Mutanten en weerzinwekkende gedrochten duiken steeds vaker op aan de kust!

Mutanten en weerzinwekkende gedrochten

duiken steeds vaker op aan de kust!

 



Het is al eveneens een wereldwijd fenomeen. Steeds vaker spoelen de restanten van onbekende levensvormen aan op nagenoeg alle kusten die de wereld rijk is. Deze beesten uit de zee kunnen door de wetenschap niet echt in een categorie worden ondergebracht en wie het film en fotomateriaal voor zichzelf eens beziet, kan niet ander dan huiveren bij het aanschouwen van zoveel bizarre levensvormen.

Er zijn mensen die zich afvragen of het gemuteerde levensvormen zijn, of de restanten van wetenschappelijke experimenten die in het water zijn gedumpt. Wat je er ook van vindt, dat er serieus onderzoek naar loopt en steeds meer mensen op misschien wel een vleesgeworden nachtmerrie stuiten tijdens een wandeling langs de kust of de kant van een rivier staat al evenzeer vast.

Hoezeer we ook van nature geneigd zijn om alles dat we niet kennen naar het rijk der fabelen verwijzen, zijn we in een wereld terechtgekomen waarin de zaken die zich in steeds grotere mate aan ons opdringen niet langer op die manier weggewuifd kunnen worden.
 
Ookal zouden we naar door de mens gemaakte illussies kijken, dan nog kunnen we ons dan niet ontdoen van het feit dat er groeperingen zijn die willen dat u hierin gelooft en zich hiermee bezighoudt. Iets loert op ons, iets houdt ons in de gaten, iets hurkt weg in de schaduwen achter het tijdperk van onthullingen en kijkt … wie is het? Wat wil het? Bestaan de gevallen engelen dan toch werkelijk en bereiden ze zich voort om in onze gewesten een duisternis te spinnen waaraan geen ontsnappen meer mogelijk is?
 

U kijkt, dus u beslist!
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten