vrijdag 11 oktober 2013

De mensheid wordt reeds gechipped, met medeweten of zonder!

De mensheid wordt reeds gechipped, met medeweten of zonder!

 



Ja, hoewel de Bijbel al vele jaren spreekt over het ‘teken van het Beest’ zonder welke niets kan worden verkocht of doorverkocht (ook geen medische producten) zijn de meesten nog steeds niet bij machte om te begrijpen en te zien dat dit proces reeds in volle gang zit.
 
 
Hier zien we er al prachtige voorbeelden van. Chips in tanden met daarop medische informatie, chips in medische apparatuur, chips in pillen, etc.
 
 
Waar vroeger de mensen die waarschuwden voor deze ontwikkelingen nog werden weggelachen en uit gehoond, kan de wereld nu klaarblijkelijk niet meer anders dan schouderophalend toezien op de ontwikkelingen die destijds werden ontkent hoewel de voorbereidingen reeds in volle gang waren.
Obamacare is in dit opzicht dan ook voornamelijk de perfecte dekmantel voor het het chippen van mensen en het klaarstomen van deze eeuwige op afstand bestuurbare slaven voor de zogenaamde nieuwe en vrije maatschappij.
 
 
Ja, zelfs met de tegenstelling in het volle zicht, wanen de mensen zich nog vrij. Het recht van spreken, het recht van zelfbestemming, het recht op een eigen levensvisie, dit alles verdwijnt, maar tegelijkertijd wordt de mens wijsgemaakt vrijer te zijn dan ooit tevoren.
We zijn niet meer in staat een leven te leiden zonder aankopen, we zijn reeds in alle opzichten afhankelijk als goed getrainde huisdieren van het ons omringende systeem dat nit alleen steeds groter wordt, maar ook steeds meedogenlozer.
 
 
 
 
 
Blijf u zelf informeren, blijf deze ontwikkelingen onder ogen komen en laat u niet als een onwetend schaap naar de slachtbank leiden.


Brace for Impact!

 
 
 

Nieuw dit najaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten