vrijdag 11 oktober 2013

De ongelooflijke beelden van de dansende wolkenkrabbers!

De ongelooflijke beelden van de dansende wolkenkrabbers!

 



Japan heeft het aan haar bouwkunst en haar strikte reguleringen te danken dat zelfs een aardbeving van 9.0 op de schaal van richter niet heeft geleid tot de complete instorting van de grote steden.
De beelden en opnamen van de gebouwen die onder het aanhoudende aardbevingsgeweld dansten als waren het beschonken mannen, zijn dan ook nauwelijks te geloven.

Hier dan ook een paar voorbeelden van deze krankzinnige dans op onbeheersbare krachten.

Iedereen staan de beelden van de monster tsunami die Japan kort hierop te verwerken kreeg nog zeker op het netvlies gebrand, maar het zien door zwaaien en bijna beleefd doorbuigen van de torenhoge constructies in de grote steden is wat mij betreft dan ook een fenomeen op zich.
Mensen zijn in staat zaken te bouwen die ons verstand verre te boven gaan en het is dan ook aan deze techniek te danken dat er niet nog veel meer doden zijn gevallen.

Krankzinnige Wolken en lichtpatronen!

 
 
 
 
Hoewel ik niet perse achter de gedachtegang van de maker van deze video sta, is het overduidelijk dat de natuurlijk al jaren niet meer perse de natuur is en dat er zelfs op het gebied van het klimaat van alles en nog wat wordt gemanipuleerd. De wereld is op allerlei gebieden vaak een wonder van bouwkunst, maar al evenzeer een wonder van macht manipulerende middelen en de uitkomsten daarvan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten