zaterdag 12 oktober 2013

De Satanische plunderorde van de Rockefeller Wereldorde (1)

De Satanische plunderorde van de Rockefeller Wereldorde (1)




De Bilderberg groep werd opgericht in 1954, ja mensen, in Nederland en wel in Oosterbeek. Jaarlijks kwamen er binnenlandse en buitenlandse elite uit de politiek, uit de financiële sector en militaire sector bij elkaar. Ook Europese vorsten waren er present , presidenten, premiers, de grote bankiers en natuurlijk Rockefeller.

De Bilderberg groep fungeert als een geheime denktank met de intentie om alle overheden en economieën in Europa en Amerika tot een te verbinden. De oprichters van de Bilderberg groep waren Joseph Retinger en onze eigen prins Bernhard. Onze zogenaamde prins was lid van de NSDAP in Duitsland en was ook een Duitse industriële gigant voor IG Farben waar ik al eerder over schreef. Hij had ook meegeholpen aan het doden van miljoenen Joden in de concentratiekampen door middel van het Zyklon B gas.




Van de Amerikaanse kant uit was Rockefeller de grondlegger van de NWO vanuit de Amerikaanse kant. De bedrijven Ford, Carnegie en Rockefeller zijn vanuit de Bilderberg opgericht met overkoepelende stichtingen die een consensus bouwen tussen de elites. Ze zijn de motor van de sociale engineering zowel voor de elite als voor de gehele samenleving.


De stichtingen hebben een grote invloed op onze samenleving want ze gaan gepaard met macht en controle, ze hebben de rijkdom om talent te kopen en hun eigen agenda op te maken wat betreft het realiseren van een Nieuwe Wereld Orde. Deze stichtingen beïnvloeden alle aspecten van onze samenleving, zoals onderwijs, voedsel, medicijnen en ga zo maar door.


De eerste Bilderberg meeting ging over het communisme in Rusland, de afhankelijke gebieden in de wereld, het economische wereldbeleid en de Europese integratie, het vormen van de EU.





David Rockefeller werkt samen met Sharon Percy Rockefeller, Henry Kissinger, Zbiqnieuw Brzezinski, mede oprichter van de Trilaterale Commissie. John McCoy van carnegie hall voormalig staatssecretaris van het ministerie van oorlog, voorzitter van de Manhattan bank en nu voorzitter van de Wereldbank. Rockefeller werkt ook samen met James Wolfensohn, voormalig president van de Wereldbank en trustee van de Rockefeller Foundation.


Joseph Retinger was ook een oprichter van de Bilderberg groep en voorzitter van de Europese integratie. Hij wilde in de vijftiger jaren al de Eu stichten dames en heren, dus de plannen lagen al lang klaar voordat wij er van in kennis gesteld werden. Retinger was voorzitter van de Europese Beweging en voorzitter van de gemeenschap voor kolen en staal. In 1951 werd er al een plan gemaakt voor een Verenigd Europa. Ze wilden perse Engeland ook in deze EU gemeenschap duwen zodat het een machtige unie zou worden. In 1955 was het hoofdthema al het oprichten van de Eu dus ook maatregelen treffen zodat het een verenigd europa zou worden. In 1957 werd het verdrag van Rome ondertekend waarin het vast werd gelegd dat de Eu zou worden gesticht.


In 1992 kwam het Verdrag van Maastricht waarin de EU al opgericht werd en werden maatregelen genomen voor het slaan van de munt de euro. Het Europese Monetaire Instituut werd opgericht in 1994 en de euro werd achter de schermen gelanceerd in 1999. De Europese Grondwet werd toen omgedoopt tot het Verdrag van Lissabon. Ik weet niet of jullie het nog kunnen herinneren maar iedereen stemde nee op het verdrag van Lissabon en de Euro en toch kwam deze er officieel een paar jaar later.





Het verdrag van Lissabon is het ondertekenen van de Europese Superstaat. Gecoördineerd met een buitenlands beleid om Engeland over te nemen en landen te dwingen om het beleid van de Eu onvoorwaardelijk te volgen. Het Eu beleid is een aanhangsel van de NAVO en er werd een Europees justitie systeem gecreëerd met minimum normen. De EU kreeg de macht voor een Wereldsysteem.
De grondwet van de Eu werd geschreven door Valery dÉstaing toen president van de Franse republiek. De eerste voorzitter was Herman van Rompuy toen premier van België. Van Rompuy creëert een periode van angst, creëert financiële crisissen, onzekerheid en wantrouwen. In 2011 lekte uit van een Bilderberg conferentie dat de leden moeite hebben de Eu in stand te houden. Ze hebben Griekenland ten gronde gericht om zo meer kapitaal toe te eigenen wat de discussie werd van het jaar. Herman van Rompuy gaf een toespraak in 2009 dat er grotere EU belastingen zouden komen ten goede van de unie.


Achter hem stonden Neelie Smit kroes, Frans van Dale, Jean Claude Trichet, de oprichter van de Europese bank. Anders Rasmussen van de NAVO, Zapatero de premier van Spanje, Angela merkel, Bill Gates en Robert Gates de minister van defensie van Amerika.
Angela merkel woonde de vergaderingen bij lang voordat zij premier was van Duitsland. Dochters van Hitler hebben namelijk voorrang bij de Bilderbergers. Vanaf dat moment werd het alleen nog maar erger en werd met bruut geweld de massale macht gegrepen. Een enorme crisis spreidde zich uit over Europa en zelfs de gehele wereld. Zevenenvijftig jaar lang hadden de Bilderbergers er zich op voorbereid en nu was het dan zo ver. Hun triomf.

Er is al een Wereldregering, een Wereldbank en een Wereldreligie.




David Rockefeller stichtte de Trilaterale Commissie een groep die tot de Pacific Azian Group behoort. Landen zoals Japan, China, Australië, Nieuw Zeeland, Indonesië, Maleisië, Filippijnen, Singapore en Thailand hebben er hun afdeling in. De G 20 werd gevormd met als belangrijkste doel mondiaal economisch bestuur.


De Bilderberg draait gewoon door op onze planeet met maar een missie. Crisissen veroorzaken op allerlei gebieden om hun eigen agenda te bevorderen. Volgens hun zijn crisissen kansen, kansen op een mondiale regering. Er zal een globale munt komen daar kan je van op aan en dat doen ze door de dollar te laten vallen. Ons gehele geldstelsel hangt af van de dollar ga het maar na. De bank voor deze globale munt werd al opgericht in 1930 de BIB.


Rockefeller´s droom begon in 1954 en nadert nu zijn einde.




Er is geen machtigere familie als de Rockefeller´s op de wereld. Hij richtte de Washington Post op, de New York Times en Time magazine, daarom zeg ik ook altijd geloof niet mensen wat ze je in het nieuws vertellen. Rockefeller is al 96 maar het is een gevaarlijk oud mannetje. De mainstream media behoort tot het Bilderberg concern en dat kan ik bewijzen ook.
De soevereiniteit van de elite wordt steeds groter terwijl die van ons de grond in wordt gedrukt. Maak u klaar voor de grootste nachtmerrie van de eeuw want Rockefeller´s droom wordt werekelijkheid.








Nieuw dit najaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten