zaterdag 12 oktober 2013

Rockefeller en de microchip

Rockefeller en de microchip



Rockefeller heeft toegegeven dat hij de wereldbevolking wil controleren, manipuleren en controleren door middel van een microchip. Zijn hoofdplan is om de wereldbevolking radicaal te reduceren en de microchip te introduceren. Hij kon voorspellen wat er op 9/11 gebeurde en zelfs de invasie van Irak en Afghanistan wist hij te benoemen. Rockefeller krijgt de mondiale controle door de chip om ook de mondiale elite te beheersen. Rockefeller is een man die grapjes maakt over oorlog en ellende, moorden, verminkingen en lacht ook over de War of terror.


De Nieuwe Wereld orde geleid door Rockefeller bevindt zich op sleutelposities om mondiale macht te vergaren. Zijn foundation is een misleidende term het is meer een syndicaat of kartel. Het is een criminele bende een filantropisch kartel die slavernij wil creëren. Indien wij hun de gang laten gaan zal er binnenkort geen vrijheid meer zijn. Er zullen geen salarissen zijn, geen zorg meer voor de burgers alle funderingen zullen onder ons worden weg geslagen.

John Rockefeller was de vertegenwoordiger voor Standard Oil in Rusland. Rusland helemaal blij want Rockefeller bracht 5 miljard dollar met zich mee. Toen werd ook de Rockefeller Foundation gesticht met daarin John D. Rockefeller, Rockefeller Jr., Henry Prad Johnsson, Starr Jameson, Jerome green, en Charles Eliot. De voorzitter van de Amerikaanse universiteiten kreeg een bedrag van 400 miljoen. Zo kan Rockefeller invloed uitoefenen op het onderwijs. Hij heeft iemand bij de telefoon centrales zitten en zo heeft hij overal mensen zitten die hem helpen om de totale controle te krijgen.

Rockefeller is een genie en de machtigste man ter wereld. De naam Rockefeller is verbonden met geheimen, Nieuwe Wereld orde, bedrog, fraude, corruptie, gevaar, oorlog. Hij is meedogenloos en onmenselijk.





Dr. Len Horrowitz is een tandarts uit het zuiden van de verenigde Staten. Hij was ook adviseur van een grote onderneming op tandheelkundig gebied. Hij heeft de tijd meegemaakt dat burgers bang waren voor tandartsen in verband met aids. Hij vond valse rapporten van de wetenschap en ook bewijs van fraude en wangedrag.
 
Aids is een virus wat de regering heeft geschapen mensen !

Het ministerie van Financiën in Amerika gaf in 1970 10 miljoen dollar uit aan het vervaardigen van een virus. Een soort biologische oorlogsvoering die het complete immuunsysteem vernietigd.

Men is al in staat om micro organismen te creëren die slopend ons lichaam afbreken. Miljoenen dollars en ook euro´s worden er juist aan uitgegeven om de mensheid te reduceren. Dezelfde tandarts en andere eerlijke wetenschappers, hebben ook onderzoek gedaan naar het Ebola virus en de oorsprong van aids. Een firma onder de naam Litton Bionetics (zoek het zelf op ) was een dochteronderneming van Litton Industries. Deze Litton Industries gaf 500 miljard dollar uit voor het HIV achtige virus. Rockefeller richtte weer bedrijven en stichtingen op zoals de gehele Amerikaanse Public Health Service.





Project paperclip was een nazi achtige geheime infiltratie van 2000 nazi´s op hoog niveau die experts waren in biologische wapens, de zogenaamde Hitler experts. Samen met deze experts kwam de Soevereine orde van Malta, de grootste schatkist der eeuwen die van de nazi´s. Kissinger haalde ze naar Amerika en liet ze nucleaire wapens maken en dodelijke virussen. Ik schreef al eerder over IG Farben. Dat allemaal mensen in het belang van vrijheid, democratie en zelfs spiritualiteit.


Rockefeller bezit alles en zo ook de Sloan Foundation. Deze stichting steunt donkere motieven, experimenteert op de bevolking, begaat hersenspoelingen en financiert kanker. Zo kwam er de bloedbank van New York waar 10 duizend hemofilie patenten werden besmet met het Aids virus.


Het is niet alleen het aids virus, Ebola, Simjan virus of kanker. Het zijn alle ziekten die de afgelopen eeuw zijn ontstaan. Het Simian virus veroorzaakt carcinomen, lymfomen, sarcomen die ons gehele immuunsysteem kapot maken. De wereldwijde bevolking is besmet met diabetes, kanker, chronische vermoeidheid, leukemie. Zo heb je ook de Antrax, de gekkekoeienziekte , varkensgriep en ga zo maar door.


De bloedlijn van de Rockefeller´s heeft 13 satanische bloedlijnen. Bijna 200 leden van de familie van de Rockefeller´s, met een andere achternaam natuurlijk, zijn betrokken bij satanisme en het occulte. De Illuminati zelf haalt haar levensbloed uit het kwaad. Uit wereldwijde netwerken en organisaties gecontroleerd en beheerd door de Rockefeller´s.


Ze hebben geheime trusts en hebben duizenden stichtingen.
Subsidies van de Rockefeller groep gaat naar het Vaticaan, katholieke kerken, universiteiten, de NAACP,alle katholieke instellingen in de wereld. Onze kerken zijn allemaal aangesloten tot de Nieuwe Wereld orde mensen daar het Vaticaan een pact heeft gesloten met de duivel.
Grote subsidies gaan naar religieuze organisaties en ook naar nieuwsbladen. Deze subsidies worden gebruikt om het Christelijke geloof uit te bannen uit de wereld. Alle wereldburgers moeten gehersenspoeld worden en overladen worden met de Islam of met spirituele onzin. Alles verzinnen ze om maar af te leiden van God.


De gehele wereld is voorzien van Illuminati tunnels ook in ons land. Occulte activiteiten vinden er plaats en de rijken der aarde aanschouwen de gruwelijke moordspelen, de Lucis Trust. Prins Charles is een woordvoerder van deze trust. Officiële FBI programma´s bestaan er die kinderen ontvoeren met geweld. Er is zelfs een officieel onderzoek gestart naar dit gebeuren maar Rockefeller stak er een stokje voor.


Gebruik eens de zoektermen Satanist Unda Krieg, Ken Lanning FBI agent, Nich O´Hara.


Nieuw dit najaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten