vrijdag 11 oktober 2013

Waarom groeit het minimumloon niet mee met de productie?

Waarom groeit het minimumloon niet mee met de productie?

 

Ik ga er niet al teveel woorden aan vuil maken.
 
Hier vindt u een video waarin dit probleem door de zogenaamde financiële experts wordt besproken: Elizabeth Warren neemt de zakenlieden en bankiers onder een voortdurend vuur waaruit al snel blijkt dat de economie niet alleen een fraude op zich is, maar voornamelijk onder het gewicht van de leugens aan het bezwijken is.
 
 
In Amerika is een punt bereikt waarop het volk en de kennis met betrekking tot de zaken voor wat ze in alle werkelijkheid zijn, al niet meer te onderdrukken is en steeds meer leugenaars komen dan ook onder het ongenadige spervuur van boerenlogica en verstand te liggen.

Elizabeth Warren laat de wereld dan ook weten hoe frauduleus ons banksysteem in elkaar zit en dat de twee presidenten die het land uit die greep probeerden te begrijpen (Lincoln en Kennedy) dan ook in opdracht van de Elite werden vermoord.

De wereld wordt steeds grauwer en donkerder, naarmate het licht der kennis de zaken beschijnt. We kunnen ons nu eenmaal niet ontdoen van het juk van de natuurlijke tegenstand.
 
 

 
 


Nieuw dit najaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten