vrijdag 4 oktober 2013

De Amerikaanse overheid gaat dicht? Vergeet het maar!

De Amerikaanse overheid gaat dicht? Vergeet het maar!

 



Hoewel de wereld uitvergroot dat de Amerikaanse overheid ‘op slot’ gaat is in werkelijkheid niets minder waar. Het is bijna belachelijk hoe kinderachtig de verhalen zijn die door de mainstream media de wereld in worden gekopt. Maar steeds meer mensen halen met betrekking tot die media dan ook de schouders op en lopen maar liever door.
 
 
Want men weet heel goed dat er iets anders aan de hand is en dat het ‘tijdelijk sluiten’ van de overheid een groot sprookje is, net als al die andere sprookjes die we steeds moeten aanhoren uit dat land van de onbegrensde mogelijkheden voor de kwaadwilligen.

Het 2 biljoen dollar kostende spionnen centrum in Utah bijvoorbeeld dat alle Amerikanen onder een vergrootglas legt, hun email verkeer leest, hun telefonen tapt en de gesprekken op oneindige servers opslaat en zo meer, gaat gewoon door met haar activiteiten. Ook de krankzinnige verkeer en luchthaven controles zullen er niet om stoppen.

De belastingen gaan ook gewoon door, net als de honderdduizenden drones zullen blijven vliegen om alle Amerikaanse privacy te schenden, de oorlogsmachine stopt niet en de olie magnaten zullen het werk er al evenmin bij neerleggen.

Waar gaat dit dus in werkelijkheid allemaal om? Moeten we soms werkelijk geloven dat al die zaken waartegen inmiddels al meer dan de helft van alle Amerikanen in opstand is, nu ineens zijn verdwenen als sneeuw voor de zon?
 
 
Droom lekker verder mensen, laat je vooral in slaap sussen door je TV en je nieuwslezers, je in slaap sussen door jullie entertainers en sporthelden, en hang vooral het wereldbeeld aan dat hieruit ontstaan is en niet voor een meter correspondeert met de werkelijkheid die voor miljarden mensen op deze aarde helaas de dagelijkse praktijk is.
Dit zal zeker ook zo blijven, ook al doen alle overheden ter wereld morgen ogenschijnlijk de deur dicht!










 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Geen opmerkingen:

Een reactie posten