maandag 7 oktober 2013

OBAMACARE - WAT IS HET EIGENLIJK ?

OBAMACARE - WAT IS HET EIGENLIJK ?




In het hart van een inmiddels politiek en financieel verscheurd Amerika, woedt thans de discussie met betrekking tot Obamacare – niet meer dan een dictatoriale vorm van ziekenfondsverzekering – die inmiddels door meer dan 57 procent van de Amerikanen wordt verworpen.
 
 
Wie zich niet verzekerd loopt het risico om met grote boetes en zelfs arrestaties hiertoe gedwongen te worden – iets dat de Amerikanen niet alleen in het verkeerde keelsgat is geschoten – maar hen vooral laat zien dat er van grondwettelijke democratie inmiddels niet meer over is.
Er resteert feitelijk slechts nog de dictatoriale regelgeving van het groot bedrijf en de farmaceutische industrie. De Amerikanen weten dat een dergelijke gang van zaken niet alleen een bedreiging voor het land vormt, maar voornamelijk voor de rest van de wereld.
 
 
 Deze beelden laten ons zien hoe diep de discussie woedt, en hoezeer de grondwet in Amerika al in het geding is.

Hier in Nederland zijn we nog niet zover: hier in Nederland staat de grondwet zelfs uit! We zijn thans dan ook het enigste land van de Europese Unie waar de bedrijfsmatige dictatuur al zover is doorgedrongen dat het de grondwet uitschakelde en de rechter onmogelijk maakte om te oordelen over de grondwettigheid van internationale en nationale verdragen.

U kunt, als Nederlandse burger gehouden aan zo'n verdrag, dan ook nooit meer terugvallen op een oordeel met betrekking tot de grondwettigheid van het verdrag. Dit betekent dat u afstand moet doen van alle beschermende mechanismen waarin de grondwet u in eerste instantie voorzag, omdat deze niet langer als zodanig kan werken en de rechters niet langer in staat zijn hierop een afwijkend oordeel te formuleren.

Ja, onder onze ogen verwordt de wereld tot een alles verwoestende dictatuur van de elite, en voor onze ogen zien we onze rechten verdwijnen als sneeuw voor de zon. In tegenstelling tot de Amerikaanse regering, kennen wij hier de bestuursrechtelijke premie – een boete die op een ieder wordt losgelaten die zich niet volgens de regels van de dodelijke verzekeringsindustrie (in staat om zelfs artsen het zwijgen op te leggen) wenst te verzekeren.
 
 
 
 
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten