vrijdag 11 oktober 2013

Hitler leefde en stierf in Argentinië!

Hitler leefde en stierf in Argentinië!

 
 


Er zijn al vele, vele jaren gerichten dat Hitler nooit is omgekomen in de bunker in Berlijn. Hoewel vele mensen geloofden dat de Russen over Hitlers restanten beschikten, bleken de botten later afkomstig van een vrouw. Waar dit geloof overigens vandaan komt en hoe het zo hardnekkig kon standhouden terwijl Stalin in 1945 al zei dat Hitler met alle waarschijnlijkheid naar Argentinië was ontkomen, is mij nu nog een raadsel.

Want inderdaad, hoe geloofwaardig is het nu werkelijk dat een staatshoofd als Hitler met een jarenlang uitzicht op de afloop en het einde van de Tweede Wereldoorlog geen ontsnappingsplan zou hebben? Hoe geloofwaardig is het dat hij zich al jaren verschool in de bunker om de oorlog te overleven, om aan het einde ervan de hand aan zichzelf te slaan?

Nee, er zijn dan ook vele historische onderzoekers geweest die de officiele lezing van meet af aan hebben kunnen weerleggen. Deze korte docu laat ons dan ook een gang van zaken zien die zich niet zo gemakkelijk laat wegredeneren – keer op keer leert de geschiedenis ons dat niets is wat het lijkt – en dat onze leiders voortdurend betrokken zijn bij een massale misleiding die zijn weerga niet kent.
 
 
 
 
Alle bewijzen wijzen erop dat Hitler rustig en vredig aan zijn einde kwam, omringd door de zwijgende bossen van Argentinië en zijn bewakers!
 
 
Zelfs de Nederlandse mainstream media hebben al vaak verslag gegeven van de vluchtroute voor de prominente Nazi's die via Prins Bernard en de KLM verliepen. Ook van deze route was de eindbestemming Argentinië – die – zoals de officiële bronnen lieten weten onder een sterke invloed van de Nazi's stond.
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten