maandag 7 oktober 2013

Amerika is bankroet! De totale ineenstorting van de Dollar is een feit!

Amerika is bankroet!

De totale ineenstorting van de Dollar is een feit!

 



Vele mensen die zich uit de hypnose van de TV hebben bevrijdt en nog langer een wereldbeeld weigeren te accepteren van quizmasters en popsterren, wisten dat het eraan kwam.
De totale val van het financiele systeem, hoe hardgrondig deze ook door de bekende TV persoonlijkheden werden ontkent.
 

De crisis waarin Nederland zich bevond zou wel weer overwaaien, we moesten eens ophouden negatief te denken, we zouden er goed aan doen om gewoon te blijven uitgeven en wat is het nu? Er is niets meer over van het systeem, en iemand die zich alleen al via You Tube een weg terugbaant door de geschiedenis kan niet anders dan concluderen dan dat de zogenaamde complotdenkers het bij het rechte eind hadden. Niet alleen werd het jaar waarin de Dollar haar dieptepunt zou bereiken volledig accuraat voorspeld, maar de gebeurtenissen die eraan vooraf zouden gaan en het geheel zouden omkleden volledig acuraat in beeld gebracht.
 
 
We hebben het een tijdje geleden dan ook zien gebeuren.
De Amerikaanse overheid sloot de deuren en de politiek is ‘in paniek.’
Hoe groot die laatste klucht wel niet is blijkt voor mij nog het meeste uit de gang van zaken op You Tube, die al jaren op voorhand deze onwikkelingen tot in detail beschreef en ons zelfs op voorhand de drogredenen aanreikte die thans zijn aangewend om het debacel te verklaren.
Tja, of de politici beschikken zelf niet over het internet, of zij zijn daadwerkelijk de geprogrammeerde leugenpoppen van de macht – wat mij betreft is het natuurlijk het laatste –

Dat ook Nederland binnenkort op een reeks blaren zit die het merendeel van het volk weigert te overzien, is voor mij en voor ieder mens die deze ontwikkelingen zijn blijven volgen dan ook zo klaar als een klontje.

Ja, Amerika doet ogenschijnlijk de deuren dicht, maar gooit tevens de deuren open en legt de rode loper voor een ramp die zijn weerga niet zal kennen.
Kan een gewoon mens zich op die inslag voorbereiden? Ik denk het niet – maar een mens heeft nog steeds de kans om de handen ineen te slaan en uit te reiken naar zijn medemens – onder het motto eendracht maakt macht.
 
 
Met betrekking tot dit laatste is het voornamelijk de Nederlandse Alternatieve media die dit tegenspreekt. Deze predikt namelijk een individualisme als nooit tervoren en doet er werkelijk alles aan om de macht van het volk te breken.

Shame on us!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten