vrijdag 11 oktober 2013

De rijken hebben altijd het recht, zo niet dan kopen zij het!

De rijken hebben altijd het recht, zo niet dan kopen zij het!

 
 



Dat het recht overal ter wereld tot een product verwerd dat uiteindelijk altijd wordt doorverkocht aan de hoogste bieder, wisten wel al. Maar zelden zijn er echt duidelijkere voorbeelden van te vinden dan inzake de vrije journaliste Sanne Terlingen.
In een uitgebreid vervolgartikel op een kwestie die zij al eerder aanslingerde en geleid heeft tot een aantal onderscheidingen voor het baanbrekende journalistieke werk dat ze verrichte, bevind zich een voorbeeld van een dergelijke gang van zaken, inclusief de bemoeienissen van De Telegraaf, de krant van slapend Nederland.

Want hoeveel corrupter kan deze krant nog worden vragen een boel mensen zich dan ook terecht af. Gedurende de aanloop naar de Tweede Wereldoorlog was het deze krant die ons verzocht voor beleefd te zijn tegen de Nazi' s en zoveel mogelijk medewerking te verlenen, in de jaren erna bleef de krant persoonlijke contacten onderhouden met van pedofilie verdachte zakenmannen en andere duistere sujetten.

In haar artikel ‘Paradijs voor Pedo's’ beschrijft Sanne Terlingen dan ook de wondere wereld van de macht, het kapitaal, de werking van justitie in inlichtingendiensten voor wie geen misdrijf te hoog is of het kan blijvend worden afgedekt. Ook de dubieuze houding van De Telegraaf schuwt zij niet om te beschrijven. Ja mensen, het is vandaag de dag de wereld op zijn kop. We zijn beland in het tijdperk waarin het Beleid tot Misdrijf kon verworden, en het Misdrijf tot dagelijks beleid.








 


Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Geen opmerkingen:

Een reactie posten