zaterdag 12 oktober 2013

De Rockefeller´s en de Wereldwijde Controle

De Rockefeller´s en de Wereldwijde Controle



Onze wereldpopulatie wordt bedreigd en niet zo´n klein beetje. De meeste mensen denken dat ik praat voer een samenzwering of dat ik een complottheorist ben. Verre van dat ik ben realistisch en alles wat ik schrijf kan bewezen worden. De meeste mensen echter geloven de mainstream media en ja dan kan ik hen niet meer helpen. Voor mij is de NWO meer dan waarheid met alle bewijzen vandien. Indien mensen zelf research zouden doen zou er misschien wel een verzet komen naar dit BEEST VAN SATAN gecreëerd door Rockefeller en zijn Bilderbergers.

Het hele sprookje van Osama Bin laden geloof ik ook niet

net zo min als de gebeurtenissen op 9/11.




Indien je zelf een beetje research doet kom je tot de ontdekking dat de zaken anders zijn als dat de mainstream media en de politiek ons voorschotelt. Het is namelijk ook zo mensen dat alles wat hun doen ze ook nog in archieven opbergen waar je zo maar bij kunt. Vreemd nietwaar!


Er staat in de Rockefeller wet dat iedereen die niet meewerkt aan zijn beleid, kapot gemaakt wordt en er geen plekje is op de wereld waar hij zich kan verstoppen. John D Rockefeller in 1911 hield zich bezig met prostitutie te legaliseren en rond 1900 introduceerde Rockefeller seks onderzoeken onder de bevolking. Het plan Planned Parenthood. Deze informatie werd verspreid en onderzocht bij Joden, Hispanics, Indianen, katholieken en zelfs sloppenbewoners.


Rockefeller verklaarde dat hij mondiale gehoorzaamheid eiste en perfecte volgzaamheid. Hij wil totale controle over het menselijk gedrag en wilde invloed hebben op radio en televisie en later internet. De Rockefeller Foundation had geheime vergaderingen om de Wereldbevolking te manipuleren. Hij wil de niet blanke bevolking elimineren en de wereldbevolking beïnvloeden op geestelijk, economisch, politiek en sociaal niveau. Totale controle dus over de gehele wereld populatie.


Rockefeller heeft zelfs invloed op de politiek. Ondanks dat de Amerikaanse grondwet anders bepaald werden er wijzigingen aangebracht in de grondwet, presidenten onderhands verkozen en Kennedy vermoord uiteindelijk



Sumner Welles was een gewelddadige crimineel, homoseksueel die aftrad in 1943 uit het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Rockefeller nam hem in dienst als staatssecretaris op de leeftijd van 35.



Zijn maatje was Edgar J Hoover Rockefeller stal zijn voorzitterschap en blokkeerde president truman bij de oorlog in Vietnam en bij de moord op Kennedy. Nelson Rockefeller was het begin van het creëren van een derde Wereldoorlog. John F. Kennedy was erg populair en mensen wilden hem als president voor een tweede termijn. Rockefeller inde dit niet en verordende de moord op Kennedy. Kennedy werd vermoord in Dallas op 22 November 1963.




Rockefeller koopt gewoon de senaat af en dat in 38 staten. Zo rijk is hij. Rockefeller beheerd en controleert de kranten en daarom is alles wat r geschreven wordt een leugen. Hij gebruikte ook het 25 amendement om zichzelf vice president te benoemen in 1968. Rockefeller zat ook achter het Watergate Schandaal en dwong Nixon tot aftreden.





President Gerald Ford overleefde elke aanslag tijdens zijn ambt. Rockefeller en hij waren vriendjes nu je dit weet is het dan ook niet vreemd. Rockefeller kwam steeds dichterbij de kern van de politiek. Nelson Rockefeller lanceerde ook de varkensgriep van 1976.



Er werd een grote vaccin campagne opgestart en vanaf daar bemoeide zich het farmaceutische kartel met ons leven. Zogenaamd kreeg hij ook de vergiftigde naald in zijn lijf gedrukt maar wij weten wel beter. Bill Clinton is de zon van Wintrhop Rockefeller, zoek het maar op. Hij eiste de totale controle van de Staat, van alle 50 staten eigenlijk.


Het verhaal gaat nog verder dus Stay Tuned








Nieuw dit najaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten