vrijdag 11 oktober 2013

De schrikbarende toename van overstromingen en aardbevingen!

De schrikbarende toename van overstromingen en aardbevingen!

 



De beelden liegen er niet om! Steeds groteskere natuurlijke en onnatuurlijke gedragingen van het klimaat, het land, de lucht en de zee bestaan voor vele mensen natuurlijk uit een nachtmerrie waaruit me zo spoedig mogelijk wil ontwaken, voor anderen zijn het echter de tekenen van het einde der tijden.
 
Ik hoor tot die laatste catagorie – geruchten van oorlogen en hongersnoden, overstromingen en aardverschuivingen – zijn immers reeds duizenden jaren op voorhand aangereikt in de Bijbel en we mogen ze inderdaad zien als de tekenen van het einde der tijden.

De mainstream media kan natuurlijk niet om het gegeven heen en bericht dan ook steeds vaker van enorme natuurrampen die ons één ding duidelijk maken. Ze slaan overal en steeds vaker toe, ook op die gebieden waar jaren herwaarts deze ontwikkelingen nog voor onmogelijk werden gehouden.
Natuurlijk kunnen we er niets aan doen, daarvoor zijn die krachten te groot. We zijn als mens niet in staat er tegen op te treden en welke maatregelen we ook zouden bedenken om ons en alles wat ons lief is te beschermen, als de natuur eenmaal op gang komt dan is ze niet te stuiten.

Deze rampen, die lijken samen te vallen met het feit dat de globale politieke onrusten toenemen en steeds grotere delen van de bevolking in verzet komen, voorspellen inderdaad niet veel goeds en doen ons beseffen dat hoe het ook zal aflopen, het inderdaad zal aflopen.
De tijd is bijna om, de wereld kraakt letterlijk in al haar voegen, en een mens kan zich nog slechts afvragen hoeveel tijd hem en zijn gezinsleden nog rest dat we onder deze hemelen samenzijn.

Een mens kan zich nog slechts afvragen hoeveel tijd er nog werkelijk ligt tussen hem, en de ontmoeting met de schepper van hemel en aarde. Maar dat is als je het mij vraagt.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten