vrijdag 11 oktober 2013

Dames en Heren het is tijd voor Burgerlijke Ongehoorzaamheid !

Dames en Heren het is tijd voor Burgerlijke Ongehoorzaamheid !


Ik plaats de stelling dat we niet langer moeten nadenken maar dat we iets moeten gaan doen.
Hoe kunnen wij de tirannie in ons land bevechten en de verraderlijke acties van de overheid stoppen ?
Hoe gaan we ons land terug eisen is dat vreedzaam met burgerlijke ongehoorzaamheid?
Hoe mooi zou het zijn als we weer kunnen leven in een land dat vrij is, dat de grondwet weer aan komt te staan en dat deze wetten worden nageleefd. We hoeve niet meer bang te zijn en zoals in mijn geval te vertoppen in de schaduw.

Ik ben altijd al vrijgevochten geweest, maar ik zie wel dat een politieke partij nu oprichten in deze staat waarin ons land zich bevindt geen zin meer heeft. Deze politieke partij zal zich moeten houden aan ons politieke stelsel, een stelsel van corruptie en leugens. Het heeft geen zin om naar een stembus te rennen om überhaupt te stemmen op welke partij dan ook.

We zijn het ons gezin, ons zelf, onze bedrijven en ons land verschuldigd dat we iets gaan doen.
In Amerika begint morgen een nationale staking waarbij een miljoen vrachtwagenchauffeurs naar Washington rijden. De bevolking van Amerika wordt opgeroepen tot het stil leggen van de economie. Indien je de economie stil legt valt de controle, de macht, de overheersing.

Bedrijven sturen geen belastingheffingen meer op, betalen geen werknemersbijdragen meer of helpen de overheid niet meer bij wat dan ook. Bedrijven betalen geen belasting meer aan de staat en houden voor een paar dagen alle betalingen tegen aan banken, hypotheekverstrekkers, voor credit cards enz. geen nieuwe producten ebstellen, geen orders ingeven en het geld even vast zetten. Je brengt de handel en de financiering ervan tot een stilstand.

Wij las individu kunnen ook onze betalingen achterhouden, geen huur overmaken, geen hypotheek betalen, je bankpas niet gebruiken, overleven op het voedsel wat je hebt en drie dagen niet gaan winkelen. Geen benzine in je auto gooien, niet naar het werk gaan je kan wel even zonder in het belang van je land.

In Amerika zal vanaf morgen drie dagen lang dit gedaan worden en de burgers zijn opgeroepen tot burgerlijke ongehoorzaamheid.

Wat zal er gebeuren?

De hele wereld gaat kennis nemen van deze burgerlijke ongehoorzaamheid.
Massamedia zal het negeren maar de alternatieve media bericht er wel over
Zonder financiële middelen kan ook onze overheid niks

De druk van deze burgerlijke ongehoorzaamheid wordt zo groot dat de corrupte regeringen een koekje krijgen van eigen deeg. We doen het protest rustig, vreedzaam we luisteren alleen niet meer totdat er naar ons geluisterd wordt. Je snijdt de geldhoeveelheid af en hongert het BEEST dood!
Denk er eens over na welke eisen je dan zou stellen, wat zou je veranderd willen zien en hoe willen we dat bereiken? mark Rutte zal in ieder geval moeten verdwijnen in mijn ogen en alles wat met hem samenspant. Het Koningshuis komt op een uitkerinkje te staan en de rest van de financiële overvloed gaat naar het volk. De banken worden opnieuw opgericht met eerlijke mensen en niks wordt er meer verduisterd. Geen oneerlijke zaken worden er meer gedaan alvorens openheid van zaken te geven. Geen belastingen meer althans niet wat er nu allemaal geëist wordt. Geen gelden meer verstoppen in het buitenland en vooral geen zaken meer dan met Amerika. De schatkist wordt weer echt een schatkist die voor onze natie is bestemd.

Onze euro staat op instorten want die is aan de dollar verbonden, we halen de gulden weer terug. Geld kan niet meer worden afgekocht, de gulden is ons nationale erfgoed en daar blijven anderen vanaf. De wet van de hoogste bieder werkt niet meer, er wordt niet geboden op geld, op ons land, op onze kinderen, op ons gezin, op onze ouderen en op onze lichamelijk en geestelijk welzijn.
Denk er eens over na of we burgerlijk ongehoorzaam moeten worden en hoe we dat het beste kunnen doen. Ik wil geen slaaf meer zijn van het systeem, ik wil geen slaaf meer zijn van angst en geweld. Tirannie kies ik niet voor daarom doe ik ook bewust niet meer mee aan het Nederlandse systeem.


 Ik overleef nu met alle kracht in me maar blijf wel strijden voor het behoud van ons land.
Indien je niet vecht weet je ook niet of je zal overwinnen!
Ik lees graag jullie suggesties, jullie meningen, jullie oordeel
Zo werk dat hier op plazilla van alles wat

Groetjes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten