vrijdag 4 oktober 2013

Nederland in vrije val

Nederland in vrije val

 


Steeds meer mensen zien het, steeds meer mensen voelen het, steeds meer mensen spreken erover. Nederland is in vrije val. Haar vrijheden zijn verruild voor het gevang van een nieuw bestuur dat voornamelijk over de armen de scepter zwaait. Het volk beseft zich dat het recht uit vrije meningsuiting alleen wordt toegepast op al datgene waar niets meer mee wordt gedaan.
 
Maar de mensen beseffen zich ook dat het land economisch aan het doodbloeden is.
 
Het volk raakt in steeds grotere problemen en de crisis wordt er voelbaar. Velen zien de rol van de Alternatieve Media gedegradeerd tot een samenraapsel van raaskallende complotters, die als verlamd en verdoofd op nieuwe schandalen wachten, grotere schandalen, misschien wel op zoek zijn naar het schandaal dat al het andere overtreft. Pedonetwerken en steeds groteskere vormen van machtsmisbruik worden dan ook in ontelbare hoeveelheden opgehoest door de nieuwsmachinerie, waarvan aan de alternatieve vorm ervan een ander vermogen wordt toegedicht: het vermogen om de zaken te veranderen.
 
 
 
Maar dat vermogen bestaat in werkelijkheid niet, er bestaat slechts de overtuiging van het individu dat hij een onderdeel is van een grote beweging, een wereldomvattend collectief dat in vereende kracht bezig is het tij te keren.
De feitelijkheid is echter dat de strijd teruggebracht is naar individueel niveau en op niets ander kan bogen dan de middelen van de strijder zelf. Wanneer deze zijn uitgeput, is de strijder uitgeschakeld. Wanneer hij eenmaal uit de roes komt mocht hij zich eens een vraag stellen die door de Alternavie Media niet kan worden beantwoord: Waar is het front?

Meer en meer mensen komen zonder middelen te zitten en zien zich maandelijks geconfronteerd met de moker van een ontoereikend saldo. Meer en meer uitkeringen stagneren, spoelen langzaam weg in het afvoerputje van inhoudingen, strafkortingen en zo meer.
En geen mens die er wat aan doet. De topadvocaten van Nederland kennen de trend en verklaren in populaire mainstream mediaprogramma's dat het inderdaad zo is dat bestuurlijke vergrijpen of onrechtmatige handelingen van een bank een veel grotere maatschappelijke schade bewerkstelligen dan de handelingen van alle misdadigers bij elkaar. Het volk luister en knikt, verlamt in de koplampen van die ontwikkelingen en wacht tot de trein van het grote niets ook hen verpletterd.
 
Want wat is er aan te doen? Waar moeten we heen?
 
 
 
Steeds meer mensen, waaronder ik, kunnen de weerzinwekkende smaak van de dwaasheid van deze maatschappelijke soep van gelatenheid en onbegrip niet alleen proeven, maar kotsen haar letterlijk uit bij iedere gedwongen hap die de dag ons voert!
 
 
Nee, er is geen uitweg, geeft de alternatieve media nu schoorvoetend toe. Er is geen basis, er is geen samenhang. En dat is opmerkelijk, opmerkelijker dan u denkt! Want het is juist de alternatieve media die de overheid verwijt alle samenhang te verwoesten, hetzij de maatschappelijke, hetzij Globaal, hetzij de samenhang waarover een gezin of vereniging beschikt. Alles wordt door de overheid gesloopt, er is geen eenheid die onder haar druk standhoud. En dit moet stoppen mensen, dit moet stoppen.
 
 
Ware het niet dat deze alternatieve media nu van zichzelf toegeeft niet over een samenhang te beschikken, maar , sterker noch, zelfs uitdrukkelijk weigert om er een te bouwen. Nederland verkeert misschien wel in de meest dodelijke greep van de elite globaal gezien. De allesverwoestende greep van de economie, politiek, en de beeldvorming die via de mainstream en de alternatieve media het geheel van denkbeeldige kaders voorziet. Waar de Nieuwe Wereldorde het probleem creeert, propageert en uiteindelijk de oplossing verkoopt, is het de Alternatieve media die het probleem uitvergroot, propageert zonder een oplossing in huis te hebben.
 
 
Nederland is in vrije val. De alles verwoestende impact van het te pletter slaan op de bodem van de kloof der verwoesting, laat niet lang meer op zich wachten.



De Economie van Goed en Kwaad een goed boek om eens door te lezen !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten