vrijdag 4 oktober 2013

De Chemische Hel op deze Aarde

De Chemische Hel op deze Aarde Het is voor veel mensen al duidelijk dat er bepaalde groepen en ondernemingen bewust een giftige hel op onze planeet maken. Er is genoeg bewijs van wild biologen, toxicologen en epidemiologen dat de wereldburgers blootgesteld worden aan chemische verontreinigingen en zwarte metalen.

Zelfs de medische wetenschap maakt hardnekkig gebruik van straling en van uranium.
 Chronische ziekten is de doodsoorzaak nummer een op de wereld nu. De farmaceutische reuzen manipuleren ons en er is voor hun weinig belang om ons gezond te houden. De meeste artsen, tandartsen en andere mensen die werken op het gebeid van de gezondheidszorg zien door de bomen het bos niet meer. De toxiciteit stijgt in de wereld en we worden gevoeliger en zijn niet meer bestand tegen virussen, bacteriën en schimmels. Miljoenen mensen hebben een chronische ziekte zoals astma, suikerziekte, kanker, hart en nierziekte en artritis. Kanker is de tweede doodsoorzaak die weer wordt overtroffen door hart en vaatziekten.

De farmaceutische industrie heeft ook nog humor en lachen om de oplichting die ze plegen op de burgers. Als we zo doorgaan dan komt er nog meer kwik i onze monden en duizenden kinderen zullen vaccins krijgen met kwik erin en aluminium. Steeds meer mensen worden hun huisarts of specialist beu omdat ze geen stap verder komen. De medische zorg gaat snel achteruit en er gebeuren al zaken zoals het neer steken van artsen nadat een patiënt stierf aan leverkanker. Een informant uit de farmaceutische industrie verklaarde dat ze grote business maken door zogenaamd kanker te genezen, Alzheimer, suikerziekte en hart en vaatziekten te bestrijden.

We zullen eerst moeten stoppen om ons kraanwater te drinken wat voorzien is van magnesium, natriumbicarbonaat en aspartaam. Je moet zuiver water drinken en dan pas kunnen alle giftige stoffen geëlimineerd worden. De farmaceutische industrie dumpt ook hun afvalstoffen in ons drinkwater wat weer via rioolzuiveringsinstallaties stroomafwaarts gaat recht naar onze huizen. Ik dacht altijd dat het water er wel gezuiverd werd maar helaas. Er is onderzoek hierna gedaan en het blijkt dat de giftige stoffen er nog steeds inzitten. Klokkenluider Blair Hamrick en zijn collega Gregory Thorpe hebben bewijzen van e criminele activiteiten van de farmaceutische industrie.


Het bedrijf GSK heeft al 30 biljoen dollar moeten ebtalen aan schadeclaims.
De farmaceutische industrie is niks meer dan een medische maffia.
Anno 2013 worden er medische experimenten uitgevoerd in naam van de wetenschappelijke vooruitgang op mensen zonder hun medeweten. Onze kinderen worden daar ook de dupe van daar ze gedrogeerd worden door massa geneesmiddelen. In 1833 deed Dr. William Beaumont al een medisch experiment op menselijke proefpersonen zonder toestemming.


Tussen 1845 en 1849 werden medische experimenten losgelaten op Afrikaanse vrouwen zonder verdoving. Ze stierven snel na de operatie. In 1895 in New York deed kinderarts Henry heiman een medisch experiment met een 4 jarig jongetje, een nazi experiment. In 1900 werden gevangenen in Filippijnse gevangenissen met gele koorts geïnjecteerd zonder toestemming. In 1906 werden gevangenen geïnjecteerd met cholera en in 1911 werden kinderen ingeënt met syfilis.
Tijdens de Tweede Wereldoorlog begon de CIA Operatie Paperclip. Onderzoekers injecteerden 800 gevangenen in Atlanta met malaria om ze te bestuderen. In 1946 deed Douglas Mac Arthur vivisecties op mannen en vrouwen allemaal in het belang van de farmaceutische industrie.


Er werden proefpersonen wereldwijd ingespoten met uranium, Scopolamine werd op mensen getest en de CIA hield zich bezig met hypnose en drugs voor offensieve maatregelen. We schuiven een tijd op in de tijd en komen uit in 1982 waarin proefpersonen het hepatitis B vaccin ingespoten kregen. In 1987 werden de hersenen van een overleden jongen in beslag genomen voor de wetenschap zonder toestemming van de ouders. Tussen 1988 en 2001 werden er honderden pleegkinderen van meerdere tehuizen Aids drugs toegediend met alle ernstige bijwerkingen die erbij hoorden.


De VS injecteerde rond 1990 een vaccin wat nog nooit was getest en injecteerden er baby´s mee jonger dan een jaar oud. Schizofrene mensen worden hun medicijnen afgepakt om te kijken hoe ze worden zonder medicatie. De farmaceutische industrie voert mind control uit met experimenten, drugs, injecties en bestralingsexperimenten op hals, keel, borst en baarmoeder. In 2000 lanceerde Bill Clinton een giftige component van een raketbrandstof die kanker veroorzaakt. Deze schadelijke stof werd in mensen geïnjecteerd om te kijken wat voor werking het had op het menselijk lichaam. George Bush ondertekende de BPCA, hij gaf toestemming om zes maanden lang experimenten uit te voeren op kinderen.



 
 
 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Geen opmerkingen:

Een reactie posten