dinsdag 15 oktober 2013

Waarvoor kan men jou in Nederland arresteren en wat kan je er aan doen? (1)

Waarvoor kan men jou in

Nederland arresteren

en wat kan je er aan doen? (1)




Een arrestatie is het ontnemen van je bewegingsvrijheid wat meestal gebeurd door een politieagent
of ingeval van heterdaad door burgers. Indien je een fout maakt in het verkeer dan al er een proces verbaal opgemaakt worden en als er verder geen strafbaar feit is gepleegd dan kan je jou weg weer vervolgen. Heterdaad is weer iets anders. Indien je iemand betrapt met een diefstal of ander misdrijf dan kan je als burger of opsporingsambtenaar diegene aanhouden op heterdaad.

In Nederland kennen wij ook e administratieve detentie waarbij mensen aangehouden kunnen worden zonder proces. De staat bepaald dit en het wordt volgens hen gedaan uit veiligheidsoverwegingen of incasso overwegingen. Er komt geen advocaat bij te pas, geen rechter vanuit ons regime hier in Nederland.

Burgerarrest staat beschreven in artikel 53 uit het Wetboek van strafvordering. Wij hebben allemaal het recht om iemand aan te houden, een verdachte. Iedere burger mag dus een ander aanhouden als hij ziet dat deze een strafbaar feit pleegt. Onder strafbare feiten verstaan we zowel overtredingen als misdrijven. Een burger mag dus ook bij constatering van een overtreding iemand aanhouden.

Er mag dwang worden uitgeoefend en daarna zal de verdachte overgedragen worden aan de politie.
We hebben natuurlijk heel wat arresten hier in ons land. Sommigen gewoon te gek voor woorden. Zoals ik al eerder aanhaalde is het nu ook mogelijk als je jou schulden niet betaald dat je zonder proces wordt veroordeeld. Ik heb het zelf ook meegemaakt dus ik weet waarover ik praat. Gedwongen gijzelname en opgesloten worden voor een misdrijf dat je niet gepleegd hebt.

Het ging zich om een boete van 1200 euro voor een auto die ik al twee jaar niet meer in mij bezit had.


Hier is de lijst van Nederlandse arresten volgens ons strafrecht

http://nl.wikipedia.org/wiki/Categorie:Nederlands_arrest_(strafrecht)





Nederland heeft bijzondere opsporingsmethoden om iemand te arresteren. Het is in de wet bepaald dat ze je heimelijk mogen filmen met een verborgen camera. Ze mogen aan pseudo koop doen waar ze net alsof doen en producten en diensten afnemen van de verdachte. Ze mogen informatie inwinnen bij vrinden en familie en ze mogen met technische hulpmiddelen jou op nemen met beeld en geluid en ook technische apparatuur plaatsen in je huis. Ze doen aan internet tap, telefoon tap en zetten zelfs undercover agenten in om jou te vinden.


Het Coornhert Liga is een strafrechtvorming waar mensen gearresteerd worden voor het schrijven over wraak of vergelding. Het CJIB wat in Leeuwarden zit was vroeger reen normaal incasso bureau maar heeft nu rechterlijke macht. Ze mogen zelfs boetes opleggen en vrijheidstraffen bepalen. Ook dat heb ik meegemaakt met voorheen aangehaalde cases. Je moet dus de cel in vanwege een auto die niet in je ebzit is.

Het DJI is een agentschap van het Ministerie van veiligheid en Justitie en verzorgt ook de straffen en maatregelen betreffende het strafrecht. Je praat dan over gevangenissen, huizen van bewaring, jeugdinrichtingen, tbs-klinieken, detentiecentra en uitzetcentra.

Indien je een strafbaar feit hebt gepleegd dan kan je celstraf krijgen, een geldstraf of een taakstraf.
Indien je aan arrest denkt dan denk je aan voorlopige hechtenis, aanhouding, amnestie, bewijs, advocaat, borgtocht, gratie, discipline, dader, slachtoffer, medeplichtige, misdrijf, staandehouding, slachtofferhulp, strafbaar feit, opzet, ongeluk en ga zo maar door.
Nederland heeft talloze rechtsgebieden ontwikkeld zoals arbeidsrecht, bestuursrecht, recht van de Europese Unie, gezondheidsrecht, notarieel recht, recht op religie, handelsrecht, publiekrecht, verzekeringsrecht en zelfs waterrecht.


WAAR IS EIGENLIJK ONS MENSELIJK RECHT ?




De Nederlandse staat heeft vastgezet dat wij mensenrechten hebben. Recht op vrije wil, recht op meningsuiting, recht op leven, recht op bescherming en zelfbeschikkingsrecht.


Normaliter zouden wij als mens naar de rechter kunnen stappen indien onze mensenrechten zijn geschonden. Helaas is dit ook niet meer mogelijk aangezien de Grondwet uitstaat en rechters eigenlijk alleen maar onwettelijke beslissingen nemen en het nog weten ook. Nederland presenteert zich aan het buitenland als een beschermer van mensenrechten terwijl de bitterharde werkelijkheid totaal anders is. Door onze gulle donatie aan andere landen zien ze de schending in eigen land niet.


Het juridisch recht zit echter anders in elkaar.....zolang je jezelf maar aanpast aan de maatschappelijke normen...ben je een fatsoenlijke burger.


Dagelijks worden de rechten van vele kinderen geschaad, ondanks dat de Europese Rechten van het Kind door Unicef duidelijk zijn opgesteld en vele landen deze hebben erkend. De rechten die het meest worden geschaad zijn de omgang met niet-verzorgende ouders. Vaders en moeders die om de meest uiteenlopende redenen hun kinderen niet kunnen/mogen zien. Triest, want degene die het meest geschaad worden in het geheel zijn de kinderen... Zij hebben recht op omgang met hun vader en hun moeder zonder dat de andere ouder daar een negatief effect op mag hebben...
Ouders krijgen een enorme druk op zich door het verplicht laten vaccineren van hun kinderen. De WGBO, de EVRM, de Code van Neurenberg en het verdrag van Helsinki hebben alles vast gelegd voor de toekomst van het kind. Ouders kunnen niet meer vrij beslissen en de staat zal de controle krijgen over onze kinderen.
Steeds meer mensen worden opgepakt omdat de overheid bepaalt dat je een strafbaar feit hebt gepleegd of dat je een gevaar bent voor de veiligheid van het land. Ik zag een filmpje van iemand doorgestuurd hier op Plazilla waarbij mensen uit huizen gesleurd werden in Amerika en war zelfs op beschoten werd:


DOOR NEDERLANDSE MILITAIREN.





Het Pikmeer Arrest is een soort onkruid wat woekert door onze samenleving.
Vroeger was het zo dat in ons wetboek verankerd lag dat wij alles mogen tenzij het verboden is. Nu anno 2013 mogen wij niets meer tenzij we iets moeten. Vroeger was het dat de overheid niet mocht, tenzij ze iets van uit het volk moesten doen. Anno 2013 mag de overheid alles.
Onze overheid werd geprivatiseerd zoals de NS, PTT, Telecom, casino´s vuil ophaal diensten en zelfs het gevangeniswezen. De overheid is niet meer te corrigeren door het Pikmeer arrest. Je kan zaken wel voor de rechter gooien maar het heeft geen zin. Het kost alleen de burger maar geld die naderhand ook nog wordt belden met grote rekeningen.


Het zijn maffia praktijken waarmee de overheid zo maar weg komt.

De Hoge Raad meent dat de controle van de overheid niet bij de rechter moest liggen, maar bij aangewezen instanties als de gemeenteraad, de rekenkamer of de Nationale Ombudsman.

Welkom in Nederland, de dictatuur is geschapen en daarmee ook onze politiestaat










Nieuw dit najaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten