vrijdag 11 oktober 2013

Rusland bereid zich voor op de dood van de Aarde

Rusland bereid zich voor op de dood van de Aarde

 



Ja, het internet is nu eenmaal een verzamelplaats voor de stemmen van het gewone volk, stemmen die verbaliseren wat zij weten, denken, voelen en horen.Het is al een tijd zo grote delen van de wereld rekening houden met de inslag van een enorme komeet die het leven op aarde in alle facetten zal ondermijnen of zelfs in staat is om het globaal te verwoesten.
 

We leven in een tijd van geruchten, angsten, oorlogen en onvoorstelbare natuurlijk verschijnselen die ons steeds vaker doen inzien dat de zaak die ons omringd, en vele malen groter is dan ons, op het punt staat om in te storten op ons.
 
De komeet heeft een naam: Ison – wie erop googelt komt uit alle hoeken van de wereld berichtgevingen tegen die er niet om liegen.
Het is tegenwoordig moeilijk om je weg te vin
den in de hooggebergten van informatie die ons omringen, waarop moeten we ons concentreren? Wat zou ons werkelijk moeten bezighouden? Wat verdient werkelijk onze onmiddellijke aandacht?

Mogelijk is er wel sprake van een overaanbod. Mogelijk is er sprake van zo'n overweldigende hoeveelheid dat een gewoon mens gewoon niet meer kiezen kan tussen de relevante en niet relevante zaken. U beslist natuurlijk zelf wat u bezighoudt en waar uw voorkeur naar uit gaat, maar dat neemt niet weg dat ik een ieder wil informeren over de zaken die ik aantref en waarvan ik denk dat ze wel eens van doorslaggevend belang kunnen zijn in een wereld die nog maar over een flinterdunne laag valse samenhang beschikt.
 
 
Hier enkele beelden van het puin van Ison dat onze aarde nu en dan al bereikt! Op 16 december 2013 zal deze enorme komeet voor nagenoeg een ieder te zien zijn en passeert ons. De enorme puinvelden die zij voortstuwt en van zich af werpt zullen neer regenen op aarde. De gevolgen daarvan zullen nog nauwelijks te overzien zijn!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten