maandag 7 oktober 2013

Vals nieuws dat uitgezonden werd door de Mainstream Media

Vals nieuws dat uitgezonden werd door de Mainstream Media



Er zijn voorbeelden te over van te vinden, maar een prachtige documentaire over de geschiedeis van de totstandkoming van vals en onfeitelijk nieuws vinden we hier!
 
 
Wie zich de moeite neemt om deze documentaire in zijn geheel te bekijken kan nadien nog nauwelijks stellen dat we nog ooit in staat zouden moeten zijn om op de media die ons omringd te vertrouwen of haar berichtgevingen serieus te nemen.
 
Er is een aantoonbare structuur aan te wijzen onder dit alles die maakt dat vals en onfeitelijk nieuws vaker wel of niet wordt ingezet om de mening van een land naar een bepaalde richting te buigen en om de stromingen in het land te beïnvloeden.
 
Natuurlijk is het niet alleen de Mainstream Media die dit doet, er bestaat zeer zeker ook een georganiseerde tak van de Alternatieve Media die de propaganda voor het belang van het uiteenvallen van de maatschappij verspreiden en hierbij gebruik maken van aantoonbare falsificaties.
 
Iedereen die in Nederland sites als Klokkenluideronline of Argus heeft gevolgd kan het uiteindelijk, vanuit de logische beredenering van zijn of haar eigen verstand alleen al nagaan – er wordt namelijk niets ondernomen wat iets ten goede kan laten keren – nee, het tegendeel is slechts nog waar: alles wordt in het werk gesteld om ook onze maatschappij zo snel mogelijk te ontmantelen en klaar te stomen voor een machtsovername die zijn weerga niet zal kennen!
 
Een ieder die op dat gedeelte van het internet nog over een sociaal geweten beschikt wordt dan ook zo snel mogelijk de mond gesnoerd, sterker nog, in vereende krachten wordt er gewerkt aan het in de goot houden van mensen die er op basis van de uitgezonden propaganda zijn beland. Mensen als deze bijvoorbeeld.

Mensen voor wie er geen maatschappelijke terugkeer mogelijk is en met vereende krachten tegen de grond worden gehouden. Nee, de media die ons omringd is niet alleen door en door rot, maar het heeft er alle schijn van dat zij, net als de elitaire politiek waarvoor zij werkzaam is, geen rechter of linkerkant kent maar in plaats daarvan steeds vaker een geheel vormt waarin het steeds dezelfde spelers zijn die hun boodschap aan ons willen opleggen!
 
 
 

 







 
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Geen opmerkingen:

Een reactie posten