donderdag 5 september 2013

Amerika wederom betrapt op grove leugens!

Amerika wederom betrapt op grove leugens!


Weten we het nog? Horen we het Obama nog zeggen? Zo niet, dan is er altijd nog het geheugen van het internet waarop het filmpje van Obama te zien is terwijl hij letterlijk zegt: ‘Dit is niet Irak. We spreken niet over ‘laarzen op de grond!’
Met andere woorden: er komen geen manschappen aan te pas!
Maar nu, nog geen week later, komt er alweer naar buiten dat Amerika al sinds 2012 een invasie binnen Syrië heeft gepland die in werkelijkheid zal bestaan uit meer dan 75.000 grondtroepen!
 
 
 
Kunnen we van onze media en overheid ook nog maar zoiets als een woord waarheid verwachten?
De feiten zeggen:
 
 
NEE! ONDER GEEN ENKELE OMSTANDIGHEID KUNT U VAN ONS NOG EEN WOORD WAARHEID VERWACHTEN. WIJ ZEGGEN EN DOEN WAT WIJ WILLEN!
 
 
Ook als het betekent dat we de wereld in brand zullen steken om aan de woede van het volk te ontkomen. Want, werkelijk mensen, in Amerika verzet zich het Amerikaanse volk tegen het krankzinnige voornemen van hun ‘leiders’ om de wereld met een oorlog op te zadelen die zijn weerga niet kent en waarvan de gevolgen niet te overzien zijn! De talloze woedende reacties van de Amerikanen op een ongekende diversiteit aan forums stellen onder andere: ‘Dit soort politici gaat gewoon door, ook al zegt het hele volk nee!’
 
 
De leugenfabriek die ons omringd is inmiddels zo groot en complex dat men door de bomen het bos niet meer ziet. Maar wie oog heeft voor de feitelijkheid en het leven van alledag kan zien dat het welzijn van de mensheid in het algemeen overal ter wereld onderuit gehaald wordt.
De mensen zijn dan ook de grip kwijt op het op hol geslagen bestuurlijk apparaat. In Nederland is de overheid via hetzelfde mechaniek verworden tot de deurwaarder van het bankwezen en plundert het volk letterlijk onderuit.
 
 
Steeds meer Nederlanders delven dan ook het financiële onderspit, de ouderen worden van hun pensioenen beroofd, de bankiers en zwendelende artsen beloond.
En de Amerikaanse oorlogsmachine? Die wordt door de Nederlandse pers gepropageerd ondanks het bestaan van de feitelijke geschiedenis die ons leert dat de plannen voor het letterlijk vernietigen van Syrië al ouder zijn dan tien jaar!


Als het niet zo droevig was zouden we erom kunnen lachen. Maar het leed van de huidige gang van zaken zal niet beperkt blijven tot de landen en/of de bevolking van landen waarop we stilletjes neerkijken vanuit onze vermeende ‘Westerse Vrijheidsstandaard,’ nee, ditmaal zouden we allemaal wel eens kunnen branden als straf voor onze arrogantie!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten