maandag 16 september 2013

Natuurlijke meren en waterreserves worden één voor één opgeslokt!

Natuurlijke meren en waterreserves

worden één voor één opgeslokt!

 

Het is voor een normaal mens bijna niet te bevatten maar overal in de wereld vallen letterlijk gaten die hele meren, rivieren en natuurgebieden opslokken.
Hoewel we er hier in Nederland niets van horen, kampt een steeds groter deel van de wereld met het leeglopen van alle natuurlijke waterreserves!
 
Wetenschappers staan voor een raadsel, tenminste, als we ze geloven moeten. Overal ter wereld wordt een steeds groter wordend deel van het publiek geëvacueerd en zijn de mensen gedwongen om alles wat ze bezitten achter te laten.
 
Maar er is meer. Vreemd genoeg stuiten steeds meer mensen overal ter wereld op bedrijven en peperdure huizen die om de een of andere reden plotseling achtergelaten werden. Sommige van deze huizen lijken op spookhuizen waarin zich letterlijk niets meer bevindt, maar er zijn ook huizen waar zelfs Rolls Royces en onbetaalbare meubelen zijn achtergelaten!
 
Waarom dit gebeurd en wat er aan de hand is? U mag het zeggen.
Autofabrieken die plotseling en zonder aankondiging hun productie staakten, maar wel de voor de meesten onbetaalbare auto's lieten staan!
 
 
In China kwamen onlangs zelfs hypermoderne steden aan het licht waarin geen mens woont!
 
 
Steden die bestaan uit talloze wolkenkrabbers, enorme pleinen en winkelcentra met zacht zoemende roltrappen waarop geen mens zich verplaatst. Zelfs compleet ingerichte winkelcentra zijn door de camera's vastgelegd.
 
 
Maar wie denkt dat dit ver van huis is doet er goed aan om zich te realiseren dat er complete steden in Zweden, Finland, Noorwegen, Denemarken, etc., bestaan die reeds letterlijk zijn uitgestorven!

De wereld verwordt meer en meer tot een oord van onbegrijpelijkheden en verontrustende mysteries. Langzaam maar zeker ontvouwd zich voor onze ogen het ware gezicht achter de samenleving en het economisch bestel van onze huidige regeringen.

U bent gewaarschuwd!

 
 
 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten