vrijdag 6 september 2013

Hoe kom je achter de NWO, de waarheid of de leugen?

Hoe kom je achter de NWO, de waarheid of de leugen?





Bij mij zijn verschillende mensen geweest die mij opmerkzaam hebben gemakt voor het bestaan van de Nieuwe Wereld orde. Een daarvan was mijn eigen partner en de ander was Alex Jones. Alex Jones is een man die al jarenlang vecht en jaren archieven heeft verzameld van de NWO. Ik werd wakker en zag de krankzinnig wereld waarin wij wonen. Deze elite groep geeft niks om de mensheid het zijn misdadigers met een sinistere mondiale agenda.
Alex Jones is een patriot die van zijn land houdt.

Hij is een Bijbelgetrouwe christen, een oprecht man die vecht om Amerika te redden van een Politie Staat. Hij maakt mensen wakker en vecht voor vrijheid. Volgens Alex Jones zal de NWO niet verslagen worden door anarchie. Het volk ook in ons land leeft in zonde, apathie, dan afvalligheid en uiteindelijke anarchie.

Overheden worden omver geworpen door geweld, opdringerige surveillance wordt uitgevoerd en de politie wordt gemilitariseerd. Het volk zal terug moeten keren naar God, de Bijbel weer terug brengen in de scholen en de toekomstige generatie weer bekeren. Geen ontucht, geen abortus, geen publieke naaktheid, vloeken in Gods naam, onteren van ouders, onteren van ouderen, dronkenschap, gokken, pornografie, overspel en echtscheiding.

Geen homoseksualiteit, geen huwelijken van het zelfde geslacht, allemaal zonden die over de wereld regeren.


Alex Jones onderwijst in de demonische leugen van religieus humanisme. De mensheid heeft het potentieel om te kiezen. Te kiezen voor mooie muziek, voor kunst, voor technologie en voor religie.
Hij beweerd dat Gods gaven en middelen het goede zijn en niet het kwade zoals de Illuminati beweerd. Mensen kiezen vaak voor de slechte dingen en de verkeerde dingen en hebben hun ziel al verkocht aan satan.
Om er nog uit te komen en dat is ook mijn mening, moet je Jezus in vertrouwen nemen, vertrouwen op Zijn dood, begrafenis en opstanding waarmee je jou zonden betaalt.











Mijn partner is een andere bron van kennis over de NWO. Hij heeft mij leesmateriaal gegeven en video materiaal laten zien waardoor bij mij de ogen zijn geopend. De wereld is in een massieve schuld voor triljoenen bij elkaar, lonen worden minder, bedrijven gaan failliet en de gezondheidszorg gaat hard achteruit. Gepensioneerden verliezen hun pensioen en sommige pensioenfondsen zijn al leeg. Ik zag dat 9/11 bewust georkestreerd was, gevangenkampen door Fema werden gebouwd en onze geest werd gehersenspoeld.

Het BSN nummer deed zijn intrede, de vingerafdruk en het zal niet lang meer duren of ze gaan de mensheid chippen. Ik zag en had de ervaring zelf dat rechtbanken corrupt waren. Advocaten konden worden omgekocht, bedrijven fraudeerden en de mainstream media loog en misleidde. Ik zag ook dat mensen de waarheid niet willen weten en dat je kan vechten om het volk te redden, maar ze niet gered willen worden. Ze zijn bang voor de waarheid en het land vervalt in een ernstige puinhoop.

De gemiddelde levensverwachting van de mens gaat drastisch naar beneden door natuurrampen, overdosissen, aidsepidemieën, terrorisme, moorden en oorlogen.
Elk jaar sterven er 85 miljoen mensen dat is omgerekend per dag 232. 876.

Toch blijven mensen geïntrigeerd door moorden, eer iemand doodgeschoten, sterfgevallen ten gevolge van criminaliteit. Ze zijn gepassioneerd van rampen, oorlogen, vergiftigingen, ziekte en honger.

Miljarden mensen worden vermoord, denk dan aan de islamische moslims, katholieken wereldwijd. Indien je niet in de Bijbel gelooft dan kan je maar beter hopen dat God persoonlijk je rechterhand vasthoudt. Redding van de mensheid is geen ervaring, geen beslissing het is een bovennatuurlijke daad van God in antwoord op iemands geloof.

Het gehele New World ordergedoe is een strijd tussen Jezus Christus en de antichrist Satan.



De Bijbel is een haat boek, de Grondwet word overal uitgeschakeld, onze rechten en privileges worden geschonden, Nationale Id kaart, RIFD chip, DNA van elke burger, camera´s met gezichtsherkenning een slaaf alom. Christen zullen uitgemoord worden wereldwijd en wereldwijd zal er een politiestaat ontstaan.

God heeft altijd al een plan gehad, een programma, een doel een recept. Jezus vertelde ons ook al over twee groepen mensen en laten we maar hopend dat de meeste tot de goede groep behoren. Pas op voor valse profeten, een wolf in schaapskleren, grijpende wolven.
Het nummer van God is 7 en dat van Satan 666, het merkteken van het Beest. God zal ieder mens beoordelen, individueel, volgens zijn werk. De ongelovigen zullen niet beloond worden voor het goede wat ze doen.

Ons huidige rechtvaardigheidssysteem , strafrechters, civiele rechtbanken, hoorzittingen, enz. God heeft een Grote Witte troon van Oordeel en hij zal de strafrechter der ongelovigen zijn. Het heeft dan ook geen zin om de vinger naar iemand anders te wijzen, God weet wie oprecht is en wie niet. Er zit geen jury in de Hemel, God is alwetend, God denkt mee met al onze gedachten. Het eeuwige leven is een geschenk van God volledig betaald door Jezus Christus zijn bloed.

Wie is nu eigenlijk die Antichrist, Satan waar ze het allemaal over hebben?



De een zegt de antichrist komt voort uit de Romeinse tijd en de ander zegt dat elke nieuwe paus weer de antichrist is. Weer anderen denken dat Obama het is, maar ik denk van niet.
Hij verraad zijn volgers, hij verraad de wereld en hij breekt wetten, dat is waar.

Hij heeft een angstaanjagende macht over zijn publiek en een onweerstaanbare aantrekkingskracht met alle gevaar van dien. Hij controleert de massa en beïnvloed het volk sterk. Hij zorgt ervoor dat mensen hun geloof in God kwijt raken en op de overheid moeten vertrouwen. Er wordt ook beweerd dat de Antichrist een Jood is.

De Joden van vandaag wijzen Jezus Christus af, ze vinden het geloof in hem schaamteloos en willen zijn bloed over de kinderen . De Joden hebben de gehele filmindustrie overgenomen zoals Disney en andere groten. Ze buiten tienermeisjes uit voor winst en degraderen vrouwen en niemand die het opvalt. De antichrist wordt ook wel de wetteloze genoemd. De antichrist zal God nooit eren dat is duidelijk, hij zal zich boven alles verheven.


De antichrist zal de totale controle krijgen over de wereld en hij draagt het merkteken van het beest, 666! Hij wordt in de schriften ook alleen maar aangeduid met 666, geen naam totdat hij naar buiten treed. Dit nummer ebstaat al eeuwen lang en heeft geleid tot vele openbaringen. Velend achten dat nero de antichrist was of Henri Kissinger, napoleon, Hitler en zelfs Calvijn.
666 is een valse drie-eenheid. het is het getal van een man of zelfs drie mannen maar een man draagt slechts het getal 666. Diegene die het getal 666 aanbidt zal voor eeuwig verdoemd worden.





Op de foto hierboven zie je Condoleezza Rice van 2005 met de nummers 666 achter haar.
Een slim ontworpen logo van het 60 jarig bestaan van de Verenigde Naties. Ondertussen heeft Hilary Clinton haar plek ingenomen. God sta ons bij!

In de Tower Building, vernoemd naar de Toren van Babel, zit het vijfde parlement van Europa. De stoelen zien eruit als de stoelen van Startrek, het amfitheater is een halve cirkel en op stoel 666 zit nog niemand. In de Bijbel staat ook dat oh wee alles wat een merkteken op de rechterhand ontvangt of op hun voorhoofd, diegene die het merkteken draagt van het beest,666!

Satan kondigt zich aan door vermiste kinderen, heavy metal muziek, satanische Bijbels, met krachten, tekenen en letterlijke afvalligheid. Je ziet al dat religie ontploft, er wordt gegokt, mensen leven volgens wetteloosheid met pseudo christelijke rockmuziek.
De antichrist zal de belichaming zijn van het humanisme. Hij verheft zich boven God en zijn enige boodschap zal vrede zijn. Hij zal zich voordoen als God maar bedriegt de mensen met humanisme, egoïsme, ik, ikzelf en de Duivel. Hij heeft een minachting voor vrouwen en is misschien homoseksueel. Hij is de Antichrist en hij zal worden bijgestaan door een religieuze leider. Hij wil een wereldregering, een wereldbank en een wereldreligie.


Hij zal kort heersen en voor onrustige tijden zorgen nog erger als de mensheid ooit heeft gezien.
Hij leidt een onrustig leven en zijn heerschappij zal slechts zeven jaar duren.
De antichrist zal een bars gelaat hebben vertelt de Bijbel, hij is gevuld met satanische macht. Zij macht gaat snel en hij wordt zo een dictator uit het niets. Hij heeft de grootste macht in Europa en hij zal de wereld dompelen in oorlogen, dood en opstanding. In de slag bij Armageddon zal Christus terugkeren op aarde en Jezus zal de Antichrist werpen in ene poel van vuur.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten