woensdag 18 september 2013

GTA 5 is uit! En het zit vol met NWO symbolen!

      

En het zit vol met NWO symbolen!

 

http://c2.plzcdn.com/ZillaIMG/97d4899fa561c1905bcdf5ee7777f3a2_medium.jpg



Het spel was in Nederland nog niet uit of overal vormden zich voor de winkels al lange rijen jongeren die er zelfs een nacht staan voor over hadden om het vijfde deel uit de GTA reeks in de handen te krijgen.
 
 
Ik weet niet hoe het met u zit, maar mensen die me vaker lezen weten dat ik me mateloos irriteer aan het onvermogen van de Nederlander om zich te verenigen. Want de Nederlanders is in staat om zich te verenigen, wanneer de industrie er maar om verzoekt. Overal ten lande gingen onlangs midden in de nacht dan ook de voordeuren open en fietsten duizenden en nog eens duizenden jongeren door de kou om maar vooral op tijd te zijn het spel in handen te krijgen.
Het spel is dan ook nog nauwelijks uit of er zijn al beelden van beschikbaar. En die beelden liegen er niet om. Overal is er de pyramide, overal het alziend oog, overal zijn er referenties naar de illuminatie, overal referenties die de komst van de Nieuwe Wereldorde verbeelden.
Hoewel we deze beelden kunnen zien met eigen ogen, is het aantal ontkenningen dan ook niet van de lucht. Het stelt allemaal niets voor, roept het volk, er wordt niets mee bedoeld.
 
Waarschijnlijk zijn de makers van het spel er gewoon uit het volk een beetje te plagen. Tja, kan het nog argelozer?
Niet wat mij betreft. Hoewel we weten dat Prince de aanslagen van 11 september 2001 voorspelde tijdens een concert in Nederland in 1998, hoewel we honderden films kunnen pakken die op die aanslagen en andere zaken die komen gaan zinspelen (sommigen meer dan tien jaar op voorhand) blijft het volk roepen dat het allemaal maar ‘toeval’ is, dat het niets voorstelt, dat je er niet al te zwaar aan moet tillen, dat het allemaal wel op de een of andere manier te verklaren is. Maar waar zijn die verklaringen dan? Wanneer krijgen we die verklaringen dan eens te zien? Blogs als Barracuda bijvoorbeeld dat claimt ‘het domdenken van de alternatieve media te bestrijden met mondsnoerende logica’ is ons nog steeds die logica schuldig.
Nee, hoewel we met eigen ogen zien dat de elite ons uitlacht en ons de toekomst voorhoud die men in die kringen voor de rest van de wereld voor ogen heeft, blijft het slachtvee stom voor zijn scheerders, en gaan hierin zover dat zij zelfs ontkennen wat zij zien.
GTA 5 wind er dan ook geen doekjes om. Er komt een Nieuwe Wereldorde, en het alziende oog is er zelfs voor de jongste speler. Kijk ook dit fragment nog eens. Er wordt zelfs gerefereerd aan de Bilderbergers. Maar slaap lekker, het is allemaal toeval, het stelt niets voor, men bedoeld er niets mee, er zijn nu eenmaal geen andere symbolen te creëren dan uitsluitend de piramides, de ogen, en de eindeloze linken naar de Bilderbergers!
 
 
 
http://c2.plzcdn.com/ZillaIMG/e20dcffb99a857320c49e158416776b1.jpg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten