donderdag 5 september 2013

De Duivel – alles is van hem – alles is voor hem! En we weten wie hij is!

De Duivel – alles is van hem – alles is voor hem!

En we weten wie hij is!

 
 
History Channel bracht onlangs de verfilming van de Bijbel onder de aandacht van het volk. De scene waarin satan Jezus bezoekt, spreekt qua verfilming dan ook werkelijk boekdelen.


Want satan lijkt sprekend op niemand minder dan Obama!
 
Hoewel de media wereldwijd meewerkt aan de ondergang van de wereld, en de spreekbuis geworden is van de industriële, militaire en politieke macht, lijkt het wel of het de ware aard achter de zaken en van de grootmachten nu en dan via haar producties laat doorschemeren.
 
Maar natuurlijk is de vaststelling van dit feit op zich al voldoende om je voor eens en voor altijd naar de maatschappelijke verdomhoek van samenzwerings-terroristen te drijven. Alles heeft namelijk niet alleen een naam, alles is ook nog eens ingericht ter bescherming van de macht die, hoeveel van de mensheid zij ook consumeert, uiteraard in takt en op haar plaats mag blijven.
 
En natuurlijk zijn er weer de talloze nietszeggende internetidentiteiten die beweren dat de satan uit The Bible Series van History Channel totaal niet op Obama lijkt. Natuurlijk mag u uw eigen waarneming niet verwoorden en u bent uiteraard gek als u de gelijkenis durft te zien die de filmmakers voor ogen hadden.
 
Ik kan mij dan ook niet langer aan de indruk onttrekken dat we de voorspellingen van de Bijbel voor onze ogen voorbij zien komen – of het nu gaat om de oorlog in Syrië (Jeremia 49: 24-27; Jesaja 17: 1) of gaat om de voorliefde voor satan in Hollywood – voor mij staat vast dat we in de eindtijd leven – een tijd die bol staat van oorlog, vernietiging, valse beloftes, machtsovernames en de teloorgang van grote delen van de mensheid door vuur!
 
De soldaten zullen sterven op de pleinen, elke krijgsheld sneuvelt op die dag – spreekt de Heer van de hemelse machten – ik zal de muren van Damascus in vlammen doen opgaan, vuur verteert de burchten van Benhaddou’

Jeremia 49: 24-27

Voor mij verklaart alleen de letterlijke uitkomst van deze profetie het feit dat het Amerikaanse congres ons richting de Derde Wereldoorlog schuift, ondanks het feit dat het Amerikaanse volk reeds met een overweldigende meerderheid van 499 tegen 1 tegen de oorlog in Syrië stemt.

Wie ore heeft, die hore!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten