zaterdag 14 september 2013

Openbare verkoop vanuit de niet openbare ruimte? (1)

Openbare verkoop vanuit de niet openbare ruimte? (1)

NIET DUS



Ik vond een prachtig filmpje van vaderlandse bodem waarin een man uitlegt dat openbare verkoop vanuit het huis van de schuldenaar helemaal niet mag. De uitleg is helder en duidelijk. De wethouder en de gemeentejuristen in Heerlen bogen zich al eerder over dit vraagstuk en moesten uiteindelijk toegeven dat het inderdaad een overtreding betrof van de woonbestemming. Maar zoals dat altijd in Nederland gaat gebeurt hier helemaal niets mee. Ondanks het feit dat de gemeentejurist in Heerlen vond dat dit een zaak was voor het landelijke nieuws, zweeg de media liever in alle talen. Men zou zich dan ook moet afvragen waarom.
 
Is het ook hier weer omdat de gerechtsdeurwaarders hun levensgrote advertenties in de dagbladen plaatsen en ze hierom wellicht niet over de grootste roof uit de Nederlandse geschiedenis mogen berichten?
 
Dit land is werkelijk verworden tot een eindeloos web van onrechtmatige en onwettige belangenverstrengelingen, en dit web wordt steeds groter. Ik ben het echter helemaal met de spreker uit dit filmpje eens – hier ligt er een daadwerkelijke kans voor het Nederlandse volk om de plunderaars van Oranje te stoppen en niet alleen dat, om ze te confronteren met een schadeloosstelling namens het volk die zijn weerga niet kent.
 
Zouden de Nederlanders nu dan eindelijk massaal in het geweer komen?
Is het volk nu dan bereid om hun gemeentelijke bestuurders met de feiten te confronteren en met acties tegen ieder deurwaarderskantoor dat zich op Nederlands grondgebied bevind te dreigen?
Ik denk het niet, ookal is het wettelijk gelijk aan hun kant dit keer. Want er is geen jurist, geen rechtbank en geen rechtscollege dat kan uitspreken dat een woning op een bepaald tijdstip Openbare Ruimte is! Dat is het namelijk nooit. Ook al zouden de plunderaars van Oranje een verborgen wettelijke dekmantel hanteren – dan nog zou er geen publiek bestaan dat gerechtigd is de woning te betreden, met andere woorden: er zou niet openbaar kunnen worden verkocht omdat het publiek nooit gerechtigd is een woning zonder toestemming van de oorspronkelijke bewonder of bezitter te betreden.

Het onderschrift van het filmpje liegt er dan ook niet om:

DE TOTALE NEDERLANDSE MEDIA ZWIJGT OVER DE GROOTSTE
ILLEGALE ROOF VAN GOEDEREN UIT DE VADERLANDSE GESCHIEDENIS!
 
 
 
 
 
Het meest gevreesde wapen van de schuldeiser is namelijk het openbaar verkopen van uw spullen ten overstaan van uw buren en een ieder die zich aanbiedt om uw goederen te kopen!
 
Maar het MAG HELEMAAL NIET!
 
 
Luister nogmaals goed naar het waarom en hoe u openbare verkoop vanuit uw huis kunt voorkomen!
Daarbij komt nog dat de goederen WETTELIJK verruild zouden moeten worden tegen de schuld!
OOK DEZE WET WORDT NIET NAGELEEFD.
 
 
Niet alleen blijft de schuld bestaan maar wordt vergroot met de kosten van de advertentiecampagnes en de aankondigingen in kranten en tijdschriften!

ZWIJGT HIEROM DE TOTALE MEDIA ONDANKS HET GEGEVEN
DAT DE GEMEENTEJURIST VAN HEERLEN OP LANDELIJKE
AANDACHT VAN DE PERS AANDRONG?
 
 
Maar ik denk dat men in Nederland ook hier maar liever het zwijgen ertoe doet. Zoals altijd!
Zoals keer op keer. Zoals de geschiedenis dit altijd heeft uitgewezen.
Zoals ook de toekomst eruit zal zien.
 
 
Desalniettemin een onderwerp waarvan een ieder kennis zou moeten nemen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten