donderdag 5 september 2013

De levensgevaarlijke stof Aspartaam

De levensgevaarlijke stof Aspartaam




Aspartaam werd goedgekeurd in 1981 om toe te voegen aan koolzuurhoudende dranken en in levensmiddelen. De schadelijke gevolgen van aspartaam zijn al bij veel mensen zichtbaar, want veel symptomen hebben te maken met deze stof.


Hoofdpijn/MigraineDuizeligheidEpileptische aanvallenMisselijkheidVerlamming verschijnselen
Spier spasmenGewicht toenameHuiduitslagDepressieGehoorverlies
PrikkelbaarheidHart ritme stoornissenSlaap problemenoog problemenSmaak verlies
HartkloppingenAdemhaling problemenAngst aanvallenSpraak stoornissenVermoeidheid
 
TinnitusMoeheidGeheugenverliesGewrichtspijn


De schadelijke effecten van aspartaam zijn niet te overzien. Hersen tumoren, epilepsie. parkinson ziekte, Alzheimer, Lymfoom, Diabetes, Fibromyalgie, Mentale retardatie, Chronische Vermoeidheid, Multiple Sclerose.


Aspartaam is gemaakt van Asparagine zuur.


Teveel aspartaam in onze hersenen zorgt er voor dat het calcium gehalte in de cellen toeneemt. Asparagine zuur is een aminozuur wat onze zenuwcellen aantast en langzaam onze hersencellen doden. De mensheid krijgt steeds meer last van hoge bloeddruk, geheugenverlies, hersenletsel, tumoren, Alzheimer, de ziektes die allemaal met deze gevaarlijke stof aspartaam te maken hebben.
Aspartaam bestaat ook voor 10 procent uit Thanol aka methylalcohol. methanol is een dodelijke alcohol soort, een dodelijk gif.

Ons lichaam neemt de stof methanol op en wordt in ons lichaam verspreidt. het breekt in het lichaam af als mierenzuur en formaldehyde, een dodelijke neurotoxine. Een liter van die heerlijke frisdranken die je tegenwoordig in supermarkten verkrijgt, bevat 56 mg methanol. de limiet wordt in hoge mate overschreden met alle gevolgen van dien.


Symptomen zoals duizeligheid, oorsuizen, misselijkheid, maagzuur, pijnscheuten in ledematen, gedragsstoornissen en zenuw ontstekingen. Het meest voorkomende is echter zijn een vermindering van zien, wazig zien, vlekken op de ogen, schade aan netvlies of hoornvlies en zelfs blindheid.


Aspartaam zit in bijna la onze levensmiddelen en voedingsproducten en dranken, kauwgom, frisdrank, desserts, yoghurt, specerijen, vitamines, light producten en dieet producten.


Miljoenen mensen consumeren aspartaam elke dag, terwijl deze stof nooit officieel goedgekeurd is.
Eigenlijk is er wereldwijd een epidemie ontstaan van vergiftiging die onze volksgezondheid bedreigd. Het gebrek aan bewustwording over deze giftige stof maakt dat de epidemie zich sneller verspreidt.





Artsen in ziekenhuizen en huisartsen of andere gezondheidsinstellingen, moeten de patient eest vragen of hij inderdaad een grote inname heeft van aspartaam in zijn dagelijkse eten. De kernwaarden van deze vergiftiging moeten aan het daglicht komen, patiënten hebben recht erop. Artsen zijn nogal snel om je weet ik wat voor testen te laten ondergaan, terwijl ze weten dat veel van de klachten als oorzaak methanol vergiftiging is.


Hoe is het mogelijk dat een 32 jarige vrouw in een instituut is opgenomen omdat ze zware Alzheimer heeft? Een baby die een paar maanden oud is en door de aspartaam in het water en voedsel gewoon de ergste ziektes over zich heen krijgt? Patiënten met migraine zo erg dat niemand hen meer kan helpen en zich van het leven beroven? mensen met depressies die neigen naar zelfmoord, kinderen die al op jonge leeftijd aan de antidepressivum zitten.


Elk jaar weer wordt er een grote hoeveelheid aspartaam in de wereldbevolking gepompt met een record aan winst voor overheden en elite investeerders. het is een samenzwering van de hoogste orde, door fraude en misleiding van het volk.

De medische, farmaceutische en chemische industrie die hiervan alleen maar profiteert en aspartaam zonder wroeging aan hun producten toevoegen en moedwillig de wereldbevolking vergiftigd.


BIOLOGISCHE OORLOGSVOERING MET BEHULP VAN SUPERMARKT SCHAPPEN


Geen opmerkingen:

Een reactie posten