vrijdag 6 september 2013

Verenigde Staten geeft eigen terrorisme niet alleen toe, maar hanteert het plegen van valse aanslagen en het plannen van politieke moorden zelfs in verkiezingspraatjes!


Verenigde Staten geeft eigen terrorisme niet alleen toe, maar hanteert het plegen van valse aanslagen en het plannen van politieke moorden zelfs in verkiezingspraatjes!

 




In het licht van deze openbare informatie kan een mens zich niet anders dan afvragen hoe het mogelijk is dat mensen nog in politiek bestuur blijven geloven, en de vernietigers van de mensheid zelfs toejuicht en op ze stemt.
 
Hoewel de video inmiddels al weer bijna drie jaar oud is, blijft een groot gedeelte van de mensheid maar achter deze goedbetaalde psychopaten aanhollen en verwacht zelfs de oplossingen van diegenen die op kosten van uw belastingcenten de wereldproblemen ontwerpen!
 
Het kan bijna niet gekker en de vraag naar het waarom brengt ons niet zozeer bij de aard van de op hol geslagen regeringen, maar in plaats daarvan terug bij ons zelf!
Want welke blindheid en programmering heeft ons in de greep dat wij ons steeds opnieuw laten overhalen tot het meedoen aan de verkiezingen of het gehoorzaam zijn aan de richtlijnen van dit gezelschap?
 
Een goede vraag waar zelfs de meest doorgewinterde gedragsdeskundigen hun tanden op stuk zouden bijten. Zou er sprake zijn van een soort van wereldwijd Stockholm Syndroom, zoals gedragswetenschappers dit gedrag hebben benoemd? En zo ja, hoe wordt het verspreid en hoe wordt het overgenomen door mensen voor wie het leven nog relatief mild geweest is?

Terwijl op dit moment buiten de zon schijnt en de dag haar eigen stem en licht produceert, kan ik me toch niet ontdoen van de duisternis die in dit vraagstuk verborgen ligt. Zijn we dan allemaal de kinderen van een grotesk, boosaardig en genetisch defect? Zijn we dan allemaal geslagen met een vorm van blindheid, volgzaamheid en krankzinnigheid waarvoor geen universele genezing meer bestaat?

Als we de Amerikaanse leiders horen spreken over het plegen van aanslagen, moorden, het plegen van politieke staatsgrepen, zorgvuldig geplande politieke moorden die met belastinggeld niet alleen ontkent, maar tevens buiten enige vorm van strafrechtelijk onderzoek worden gesteld terwijl het volk lacht, applaudisseert en juicht, wat moeten wij dan nog van de wereld en haar bevolking verwachten?
 
Als je het mij vraagt is het antwoord op die vraag:
 
NIETS! WE KUNNEN ER NIETS VAN VERWACHTEN!

We zien dezelfde waanzin ook regeren met betrekking tot de valse leer van onze moderne geschiedenis. Vele mensen weten inmiddels allang dat Hitler niet gestorven kan zijn in de bunker omdat de schedel waarover de Russen beschikken afkomstig is van een vrouw – maar toch – voor velen is dit feit te ongelooflijk om waar te zijn. Journalisten en schrijvers van dit soort artikelen krijgen dan ook altijd het argument dat de ‘bronnen’ voor deze verhalen niet goed na te trekken zijn en dat daarmee het verhaal een zekere ongeloofwaardigheid verkrijgt.
 
 
Maar tegelijkertijd hebben mensen met deze kijk geen enkel probleem met het feit dat de overheid voor haar stellingen vaak niet eens over bronnen beschikt! Dikwijls is de overheid ‘de bron!’ En hoe betrouwbaar deze bronnen wel niet zijn blijkt eens temeer uit politici van het soort dat in dit filmpje is opgenomen.
 
 
 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten