dinsdag 3 september 2013

Uranium, diabetes, kanker en de mensheid

Uranium, diabetes, kanker en de mensheid




Ik kreeg een mailtje binnen van een kennis vanmiddag en ik moest het met jullie delen.
De email beweerde dat er wereldwijd een epidemie werd veroorzaakt van diabetes en weldoor uranium te verspreiden.

Ik ben zelf op onderzoek uitgegaan en vond dat de uranium die verspreidt wordt door de overheden, zich ophoopt in de lymfeklieren en andere organen en op den duur afwijkingen veroorzaakt.
Ik had er nog niet eerdere van gehoord en ent zoals het aids virus jarenlang verstopt is gebleven, althans de waarheid erover, bleek ook dit goed weggestopt te zijn.

Wat ze gebruiken op de mensheid heet DU, ook gebruikt in de Golfoorlog als politiek incorrect middel. Het is verarmd uranium. Het werd voor het eerst gebruikt in de Golfoorlog en daarna in Afghanistan en Irak.

Een klokkenluider genaamd Majoor Doug Rokke, uit het leger, weet van het gebruik hiervan.
Elke tank die gebruikt werd in de oorlogen, bevatte 10 kilo massief uranium die een grote impact heeft bij extreme hitte. Er ontstaan verwoestende brandwonden bij mensen en mensen gaan dood door verbranding. Uraniumoxide stoffen ontploffen over het gebied en de nanodeeltjes komen in de longen. Het bloed transporteert de deeltjes door het lichaam en de mensheid kan opgeruimd worden. Mensen worden ziek en krijgen ademhalingsproblemen, huiduitslag, bloedingen en open wonden.
Het uranium wat gebruikt wordt is ent zo sterk als plutonium en levensgevaarlijk.

Het gebruik van dit middel door de Verenigde Staten en andere landen, tart alle internationale verdragen. Het zal langzaam de mensheid vernietigen en het land daarbij toe.
De Du nanodeeltjes komen in onze atmosfeer terecht en worden overgebracht door
We kunnen de deeltjes er niet meer uithalen en ook de atmosfeer niet meer zuiveren.

Het zal uitgestrekte gebieden vergiftigen en onze genetische toekomst behoorlijk beïnvloeden.
Een soort van nucleaire oorlog die onbewust tegen ons is begonnen. Het schaadt onze DNA, het vormt misvormingen, geboorteafwijkingen, veroorzaakt allerlei soorten kanker.

Steeds meer mensen komen er bij die glucose afwijkingen hebben, steeds meer mensen krijgen last van allerlei vreemde verschijnselen. Zelfs de dieren worden er door beïnvloedt.

De kans op diabetes zal met 165 procent toenemen en daarmee ook het percentage alvleesklierkanker.
Iedereen die toegang heeft tot het internet kan zelf de term menselijke straling experimenten opzoeken. Daar worden de schandalen zichtbaar die de wetenschap door middel van kernproeven en allerlei rampen de gezondheid van nietsvermoedende burgers beïnvloeden.


Particuliere investeerders zijn de enigste die hiervan profiteren, met de overheen inbegrepen.
Alles onder het mom van de democratie



Geen opmerkingen:

Een reactie posten