vrijdag 6 september 2013

De Genesis van de Nieuwe Wereld Orde

De Genesis van de Nieuwe Wereld Orde





De illuminatie is opgericht in 1776 en komt in het geheim bij elkaar.
Een genootschap van invloedrijke en machtige leden die infiltreren in elke facet van de samenleving. Illuminati insiders integreren in regeringen, economieën, media, communicatiesystemen en de entertainment industrie.

Ze gebruiken een aantal tekens en symbolen die voor de machthebbers een betekenis hebben.
Je ziet deze tekens en symbolen gewoon vrij in beeld, maar als je het niet weet dan zie je het ook niet. Symbolen en propaganda werken alleen als een individu ze niet bewust herkent.
Ze laten de symbolen en tekens vrij zien,, in een populaire cultuur, door architectonische ontwerpen bij gebouwen en monumenten. Onze samenleving wordt gevormd door onze moraal en overtuigingen en onze moraal en overtuigingen worden beïnvloed door wat we zien, lezen en horen.

De daling in onze normen van seks en geweld door massamedia in onze muziek, films en videogames is er nog weinig schokkends meer te beleven. Ons onderbewustzijn wordt voortdurend gebombardeerd met beelden van geweld, seks en occulte praktijken. Deze onbewuste invloeden verandert onze houding ten aanzien van geweld, perversie, vuiligheid en kwaad op televisie, in muziek, films nieuwsberichten en advertenties.

Het favoriete symbool van de NWO is het alziende oog. Je vindt het terug op een dollar biljet met de woorden Novus ordo Seclorum, Een Nieuwe Wereld orde der eeuwen.

Het alziende oog vertegenwoordigd het oog van Lucifer. Het oog zit bovenop de piramide, een teken van top down commando controle systeem wereldwijd.




Vrijmetselarij, Skull and Bones, de raad van 13 en andere occulte bewegingen zijn allemaal het Kwaad. De Skull and Bones leden komen bijeen op een Bilderberg conferentie en smeden duivelse plannen voor de verovering van de wereld. Satan is hun god die ze ook aanbidden.

Hitler was verbonden met occultisme en droeg der Totenkopf als embleem. In een van de Duitse kranten stond dat de soldaten in Afghanistan allemaal een afbeelding op hun legerkostuum hadden van een schedel. De krant liet tevens foto´s zien van soldaten die schedels vasthielden of andere menselijke botdelen.

Invloedrijke staatslieden, zakenlieden en bankiers pronken op de namenlijst van deze Skull and Bones ontmoetingen. De Russel familie, de Bush familie, Sir George Herbert Walker de voorzitter, Mc George Bundy beveiliging van Kennedey airport stichten deze orde. Rond 1900 werd het ERO opgericht in Amerika, een organisatie die garant staat om een betere soort mens te fokken. De Eugenics Congressen werden in die tijd in Londen gehouden.





Mayer Amschel Rotschild regeert met 12 vrienden de wereld.
Zij ontmoeten elkaar in het geheim in Frankfurt,Duitsland. Hun doelen zijn de afschaffing van alle overheden, afschaffen van privé eigendom, successierechten, patriottisme, afschaffing van familie, van religie en creëren en oprichten van een wereldregering, wereldkerk en wereldreligie.
De Illuminati activiteiten zijn wereldwijd toegenomen. In 1816 werd de Bank van de Verenigde Staen al volmacht gegeven en de macht om de waarde van geld te reguleren. Inflatie, deflatie, banken en bedrijven zullen de mensheid van alle eigendom onteigenen. Crisissen creëren die mensen eerst accepteren en daarna volgt de beroving. Mayer Amsel Rotschild financiert de Illuminati en spreekt openlijk zijn minachting uit tegen nationale regeringen die bankiers zoals hem willen platgooien.
De Nieuwe Wereld orde wil niet alleen politieke veranderingen en economische maar ook morele en geestelijke veranderingen. Het geloof is er dat families moeten worden afgeschaft en dat de staat de controle over het kind moet krijgen. Er moeten volgens hen oorlogen gevoerd worden op basis van religie, staat, land en vaderlandsliefde.


De grote mannen van de politiek zijn ergens bang voor, iemand op de achtergrond, ze zijn bang voor iets wat Zij wel weten dat er bestaat.


Deze verborgen organisatie is zo groot, zo georganiseerd, zo subtiel, waakzaam en alert en alom tegenwoordig. Het grote probleem is de wereldregering een plan wat al jarenlang vastligt. Er liggen ook plannen klaar voor gedwongen sterilisatie, verplichte segregatie en revalidatie kampen voor Zwarten, Hispanic, indianen en katholieken.
Wereldwijd zien we een dictatuur ontstaan die bewerkstelligt wordt door volstrekt illegale middelen. De organisatie die er achter zit is dynamisch, agressief, een elitekorps en dwingt zich een weg door elke opening om een eenheidswereld te creëren. Ze beïnvloeden de mens door mindcontrol, hersenspoelingen, zorgen voor geheime economische en sociale veranderingen en we kunnen er niet aan ontsnappen.


Democratie bestaat niet meer.



Prins Bernhard ontmoette de Bilderbergers elk jaar en ook hij werkte mee aan het creëren van de Nieuwe Wereld orde. Na hem Beatrix, Willem Alexander die nog ergere maatregelen namen als vader en opa. Controle bereiken via politieke macht, monetaire macht, intellectuele en geestelijke.
Het zal niet lang meer duren voordat de Wereldregering er is en wij zullen moeten zwichten voor hun dictatuur, Zij zullen beslissen over de fundamentele vraagstukken van ons leven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten