vrijdag 6 september 2013

De oorlog in het Midden-Oosten zal enorm zijn en vooral niet meer te controleren!


De oorlog in het Midden-Oosten zal enorm zijn

en vooral niet meer te controleren!

 

Men hoeft maar een blik op het Amerikaanse oorlogsmateriaal te werpen dat wordt ingezet met betrekking tot het Syrië conflict, om te zien dat het conflict van enorme omvang zal zijn.
Overal klinken reeds de oorlogstrommels en doet de media haar best om de oorlog zo snel en omvangrijk mogelijk van start te laten gaan.
 
The Wallstreet Journal stelt onder andere dat de Amerikanen zo spoedig mogelijk Syrië moeten aanvallen om de anti Amerikaanse voorbereidingen in het Midden-Oosten zo beperkt mogelijk te houden. Natuurlijk wordt er met geen woord gerept over de verdwenen kernwapens van Amerika op eigen bodem die voorlopig naar South Carolina zouden zijn overgebracht.
 
Afgelopen donderdag (gisteren) zou er door de Amerikaanse inlichtingsdiensten overal ‘terroristische activiteit’ zijn waargenomen die vergelijkbaar is met de onrusten in 2008.
Tevens claimen de Amerikanen berichten onderschept te hebben die afkomstig zijn uit Iran en waarin wordt gepleit voor een ongekende vergelding mocht Syrië door de Amerikanen worden aangevallen. Het bericht zou afkomstig zijn van Quasem Soleimani, het hoofd van de Iraanse elitetroepen, en zou zijn ontvangen door diverse hieraan gelieerde strijdkrachten die gevestigd zijn in Irak.
 
 
De Amerikanen wijzen tevens op het feit dat toen het Amerikaanse leger Irak binnenviel, Saddam Hoessein onverwijld overging tot het lanceren van raketten op Israëlische doelen.
Het Wallstreet Nieuws benadrukt dan ook dat Obama feitelijk niet terug kan en Syrië moet aanvallen. Kolonel Cedric Leighton legt de Amerikaanse schapen dan ook uit waarom dit het geval is:
 
 
 
 
 
Vanuit militair strategisch oogpunt heeft de dreiging van Obama reeds geleid tot de onvermijdelijkheid van een militair ingrijpen – met andere woorden – is de oorlog inmiddels onvermijdelijk. Denk met dit in je achterhoofd nog eens aan het ogenschijnlijk stemmen van het Amerikaanse congres over het ‘wel of niet’ en je weet dat de zaak die in beweging is ingezet niet eerder tot stilstand komt dan dat de oorlog is beslecht!
 
Je weet dat de publieke debatten over dit onderwerp in feite niets bijdragen aan de uitwerking ervan en dat het de verantwoordelijke politici en militaire machten en krachten niet zal stoppen de oorlog te beginnen. Dit conflict zal dus niet alleen zeker ontbranden, het zal even zo zeker een onbeheersbaar conflict blijken waarvan de gevolgen door de hele wereld zullen moeten worden geconsumeerd.

Waarom dan toch dit ingrijpen als de consequenties een wereldoorlog betekenen? Heel eenvoudig, omdat die natuurlijk al een tijd op het programma stond. Het klinkt ongeloofwaardig maar dat maakt het niet minder waar. Het volk kan geen kant meer op, maar de elite geen stap meer terug. Ook zij zullen moeten voltooien waar het aan begonnen is.
 
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten