vrijdag 6 september 2013

Ook Chinese oorlogsschepen onderweg naar de strijd in Syrië!


 

Ook Chinese oorlogsschepen onderweg naar de strijd in Syrië!

 



Ja mensen, hoewel we er niet al teveel in de mainstream media over horen, laat ook China zich niet onbetuigd en zijn Chinese schepen onderweg naar het strijdtoneel. Volgens de Chinese regering alleen in het kader van observatie:
 
 

Maar een ieder begrijpt vandaag de dag voor zichzelf wel wat het verzamelen van de supermachten rond dit conflict betekent. Een ieder die ook nog maar een beetje alert is op de omstandigheden in de wereld ziet deze beweging dan ook met een angstig hart aan. Want alleen al de schaal en de orde van grootte van het reeds ingezette materieel verraad de mogelijke grootte van het conflict dat op het punt staat te ontbranden.

De Amerikaanse bevolking is het zat; niemand wil de oorlog die het politieke establishment voor noodzakelijk houdt en die de media propageert. Niemand gelooft nog in de overheidspraatjes die keer op keer door de feitelijke omstandigheden worden doorgeprikt. De onderstaande link toont ons een video waarin John McCain door een Syrische vrouw emotioneel wordt toegesproken:
 
 
 

Terwijl het militaire materieel dendert, zwelt overal ter wereld de stem van het overheidsafkerig volk aan. Echter, de huidige politici geven ons openlijk te verstaan geen boodschap te hebben aan de wil van het volk. Termen als ‘hogere belangen, geopolitieke stabiliteit en wereldwijde welvaart’ vormen de vlaggenschepen die iedere haven die zij aandoen brandend achterlaten en omtoveren in walmende gierstromen.

En laten we niet vergeten dat het verhaal rond de chemische wapen in Syrië en het feit dat de overheid ze zou hebben ingezet tegen de eigen bevolking al een jaar voor het zelfs maar plaats had, werd voorspeld door diverse mensen, waaronder deze Syrische dame:
 
 

Wie de video kijkt wordt geconfronteerd met vraagstukken die zich onder geen beding laten beantwoorden en onweerlegbaar duidelijk maken dat het officiële verhaal onmogelijk is e in alle opzichten indruist tegen de bevindingen van een gezond verstand. De beelden maken tevens pijnlijk duidelijk met welke monsters we te maken hebben. Een bepaald gedeelte van de video laat zien hoe een man naar adem snakt voor het oog van de lopende camera , maar niet wordt geholpen.
 
 
Direct dient zich dan het volgende vraagstuk aan: hoe kan de man aangetast zijn door gas afkomstig uit chemische wapens, terwijl de camera man geen gasmasker of zelfs maar beschermende kleding draagt en er ongehinderd op los filmt?
 
 
Wereldwijd beseffen steeds meer mensen dat alle oorlogen niet alle en op voorhand zijn opgezet, maar ook zijn uitgedacht, inclusief de partijen die ogenschijnlijk verantwoordelijk zijn voor het uitbreken ervan.
 
 
Ik herinner me dat de makers van de film The Day After hoopten dat hun film de leiders van de wereld zou inspireren om alles in het werk te stellen om die noodlottige dag te voorkomen.
 
Helaas wijst de werkelijkheid anders uit en klinken de oorlogsdrums harder en luider dan ooit!
 
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten