vrijdag 6 september 2013

De Acteur Jon Voight vertelde in 2009 al dat Amerika zou veranderen in een dictatuur!

De Acteur Jon Voight vertelde in 2009

al dat Amerika zou veranderen in een dictatuur!



Over Obama en zijn koers verteld hij letterlijk het volgende: ‘We zien dat onze vrijheden worden overgenomen en we veranderen in een socialistische staat.
 
We zien dat de overheid steeds meer zaken overneemt, waaronder banken, bedrijven, etc.
De overheid verteld ons welke auto we kunnen rijden en welke niet, hoeveel we mogen verdienen en hoeveel niet! En nu is er Obama Care, een reeks aan regels die het volk dicteert welke dokters bezocht kunnen worden en welke niet, welke vorm van genezing acceptabel is en welke niet, welke medicijnen genomen mogen worden en welke niet. Obama gebruikt hier zelfs God voor en stelt: als u God werkelijk liefhebt kies je voor Obama Care! Maar ik zeg dat hij ons ontneemt wat de mens van God heeft gekregen – de vrije wil.’
 
 
 

Maar niet alleen Amerika. De hele wereld is inmiddels verworden tot een slavenschip waarin elk detail wordt gecontroleerd, gedicteerd en voorgeschreven.
Het voedsel en de distributie ervan ligt totaal buiten de controle en invloed van het volk dat het eet. In 2009 werden natuurlijke voedingsstoffen dan ook voorzien van een ‘gif’ label en kunnen zo ‘wettelijk’ aan het volk worden onthouden.
 
 
 
 
De super-elite, waaronder Bil Gates, propageert vrijelijk volkerenmoord/ontvolking en depopulatie.
Er zijn teveel mensen dan ons ‘klimaat’ kan verdragen:
 
 
 
 
Daarentegen achten onze overheden het klimaat wel bestand tegen eindeloze aantallen atoomproeven, raketlanceringen, brandende oliebronnen, onvoorstelbare giflozingen en het dumpen van dodelijke metalen in de atmosfeer.
Tja, een ieder met een beetje verstand ziet natuurlijk dat de rekensom en de uitkomst niet alleen van tevoren is bepaald, maar altijd gepropageerd wordt door het zelfde clubje belanghebbenden.
Overal ter wereld documenteren mensen aan de hand van hun videocamera's vreemde verschijnselen, lichten en geluiden die mogelijk veroorzaakt worden door deze groteske proeven of het gevolg zijn van een eindeloos scala aan overheidsexperimenten. Van de Oekraïne tot aan de meest afgelegen gebieden in Rusland of Amerika stromen eindeloze meldingen met betrekking tot de onnatuurlijk en onbegrepen verschijnselen de kantoren van de uitvoerende instanties binnen:
 
 

Een lichtgevende ring in het wolkendek boven Moskou werd wereldwijd door een grote verscheidenheid aan media gerapporteerd. Wetenschappers claimen nog steeds op zoek te zijn naar de atmosferische omstandigheden die tot een dergelijke ‘optische illusie’ zouden kunnen leiden.
 
 
 
 
Ondertussen neemt het satanisme dankzij de steun van de overheid en de entertainmentindustrie hand over hand toe. Rome heeft inmiddels al een nieuwe toevoeging aan het politieapparaat, de zogenaamde Satan's Squad die de enorme toename met betrekking tot satanische rituele moorden in en rond Rome moet terugdringen.
 

Wie de wapens en de strategieën van zijn vijand niet kent, kan deze vijand niet verslaan en daarom verliezen we deze oorlog. De reden dat men geen wetten meer wil om seksuele extremen te bestraffen, de reden dat men op alle punten gezinnen uit elkaar trekt, homoseksueel gedrag blijft propageren en dicteren is omdat men een wetteloze wereld wil waarin een normaal mens geen bestaansrecht meer heeft!’
 
 
 
 
En voor wie denkt dat de Illuminatie niet bestaat, hier een interessante verspreking op CNBC nieuws:
 
 
 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten