woensdag 4 september 2013

Obama op ramkoers met de wil van het volk! Levensgrote advertenties in de New York Times eisen zijn arrestatie!

Obama op ramkoers met de wil van het volk!

Levensgrote advertenties in de New York Times

eisen zijn arrestatie!


Hoe verziekt de mainstream media wel niet is, blijkt wel uit het negeren van de levensgrote advertenties die in de New York Times gaan verschijnen met het verzoek om Obama aan te houden en te berechten!
De opstand in Amerika tegen hun globaliserende en nietsontziende machthebbers neemt steeds grotere vormen aan, maar niemand van de gevestigde orde in Nederland wenst erover te berichten. Dat kan ook niet als je bedenkt dat al ‘onze kranten’ al wekenlang volstaan van de roep om militair ingrijpen in Syrië. Dat deze roep om militaire vergelding loodrecht indruist tegen de stem van het Amerikaanse volk, interesseert in Nederland dan ook geen journalist.

De advertentie liegt er dan ook niet om:

 
 
 
De advertentie verzoekt het Amerikaanse Congres dan ook onmiddellijk te ontwaken en het werk te doen dat nodig is om de wereld voor de nucleaire afgrond te behoeden.
Wanneer we naar deze en soortgelijke ontwikkelingen kijken kunnen we dan ook niet anders dan vaststellen dat ons dagelijkse leven omringd wordt door een overheids en mediabedrog van ongekende proporties. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar voor mij is dit meer dan een angstwekkende gedachte, deze wetenschap is een nachtmerrie.
 
Mensen reageren namelijk op zaken die er niet zijn, geloven in een zelfbeschikking die er niet is, geloven in een koopkracht die alleen maar aanwezig is zolang de gevestigde orde deze voor noodzakelijk acht, geloven in de macht van het geld (zonder zelf in staat te zijn de waarde van het betaalmiddel te bepalen), geloven in de spoken van democratie en rechtsstaat.
 
Maar steeds grotere delen van de bevolking herkennen niet alleen de kloof tussen de alternatieve media en de gevestigde, zij herkennen vooral de kloof die tussen de werkelijke en feitelijke gang van zaken in de wereld, en de georganiseerde beweringen in staat en maakt dat men nu eenvoudig weg kan zien dat niets, maar dan ook werkelijk niets op het fundament van waarheid tot stand komt.
 
Terwijl Nederland de droom droomt dat er een uitweg uit de financiële crisis bestaat, dat het met de verzorging uiteindelijk wel goed zal komen en op den duur de ziekenfondspatiënt wel weer betaalbaar zullen worden, zien de overige werelddelen in dat de mensheid in een dodelijke val genomen is en komt in opstand.
 
We leven dus niet alleen in krankzinnige tijden, maar vooral in de wetenschap dat de Nederlandse droom in werkelijkheid een Amerikaanse en globale nachtmerrie die spoedig niet meer zal toestaan dat er nog iemand uit ontwaakt.

U bent gewaarschuwd!

 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten