woensdag 4 september 2013

Amerikaanse legeronderdelen verzetten zich tegen Obama's voornemen om Syrië aan te vallen!

Amerikaanse legeronderdelen verzetten zich

tegen Obama's voornemen om Syrië aan te vallen!


Steeds meer legerofficieren, veteranen en legeronderdelen verzetten zich tegen de krankzinnige agenda om via het Midden-Oosten de hele wereld in brand te steken.
 
 
Maar zelfs het Syrische leger heeft via het internet een oproep aan het Amerikaanse leger gedaan die steeds meer gehoor vindt.

Dit is de boodschap: Aan het Amerikaanse Leger

Deze boodschap is geschreven door jullie wapenbroeders van het Syrische leger, die al drie jaar tegen Al Qaeda vechten. Wij begrijpen jullie liefde voor jullie land, dus begrijp ook de onze.
Obama is een verrader die wil dat jullie je leven in gevaar brengen om Al Qaeda terroristen te beschermen. Wees alstublieft bereid om te kijken naar jullie kameraden en vooral naar hoe ze denken over Obama's vriendschap met Al Qaeda.
 
 
Jullie leider heeft er waarschijnlijk geen enkel probleem mee om jullie te laten sterven in de handen van soldaten die een gezamenlijke vijand bevechten! Het Syrische leger zou dan ook jullie bondgenoot moeten zijn, in plaats van een vijand!
 
Weiger jullie orders en concentreer jullie op de echte reden waarom soldaten toetreden tot een leger,
het beschermen en verdedigen van hun vaderland. Jullie zijn meer dan welkom om aan onze zijde te vechten in plaats van tegen ons.
 
Jullie broeders, de Syrische soldaten, een boodschap geleverd door de SEA!’

Wie de foto's dan ook ziet van de Amerikaanse veteranen, soldaten en officieren die via kaarten en borden met protest-leuzen laten zien niet mee te zullen gaan in de globale waanzin waarvan het leiderschap van Amerika op het punt staat deze te ontketenen, kan niet langer ontkennen dat de mainstream media een tool is in de handen van de wereld-elite – want nergens overweegt de gevestigde nieuws-media ook maar voor een moment, deze werkelijkheid in beeld te brengen.
 
De politieke waanzin is inmiddels zo groot geworden dat zelfs de meest gehorige handlangers van het systeem de ogen opengaan.Het is dan ook niet te geloven dat tegen al deze gebeurtenissen in, Obama de toestemming van het congres al op zak heeft en de politieke krachten doorgaan op de weg die ze zijn ingeslagen. Deze krachten creëren dan ook een wereldwijd inferno onder de ogen van hen die uit de maatschappelijke droom zijn ontwaakt, ja zelfs onder de ogen van hen die normaal gesproken zonder vragen de oorlogen van de Elite uitvochten!
 
Een ieder die dit ziet, weet dan ook dat de huidige krachten niet alleen haaks op de wil van het volk staan, maar zelfs haaks op de wil van het uitvoerende apparaat. Krankzinniger kan bijna niet.
En wie voor zichzelf vaststelt dat een krankzinnigheid van deze proporties niet alleen tegen alles in blijft voortbestaan, weet ook waar deze toe in staat is en wat ze zal doen met de wereld die ze in haar dodelijke wurggreep genomen heeft.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten