woensdag 4 september 2013

De redenen om Syrië binnen te vallen, aldus Obama

De redenen om Syrië binnen te vallen, aldus Obama


Hoewel het Amerikaanse volk al heeft laten weten onder geen enkele voorwaarde bij een oorlog of een militair ingrijpen in Syrië betrokken te willen raken, heeft Obama daar geen boodschap aan en somt nogmaals de redenen op voor de rechtvaardiging van een aanval op Syrië.
‘Die aanval zal niet zijn zoals in Irak of Iran, de aanval zal niet bestaan uit laarzen op de grond!
 
Het zal een begrensde en lokale klap zijn! We kunnen niet anders en doen dit om zo alle landen die erop zijn de internationale normen op de proef te stellen met eigen ogen kunnen zien dat dit voor niemand zonder consequenties is,’ aldus Obama.
 
Hij refereert aan de inzet van chemische wapens door de Syrische overheid op de eigen bevolking. Een claim waarvoor overigens geen greintje bewijs bestaat en die we, zoals dat altijd gaat, maar van Amerika moeten aannemen. Amerika beweerde eerst dat Saddam Hoessein massavernietigingswapens had. Dit bleek niet waar. Toch lag het hele land in puin en stierven er meer dan een miljoen mensen.
 
 
De toenmalige president Bush maakte daar zelfs grappen over.
 
 
 
In de nasleep van 11 september zou Amerika dan eindelijk het terreurspook Bin Laden geëxecuteerd hebben. Weer geen bewijs, want het lijk van Bin Laden verdween volgens de Amerikanen in zee. Opmerkelijk genoeg kwamen de betrokken mariniers later om bij een helikopter-ongeluk. Wederom zweeg de wereld en accepteerde het verhaal. T
 
hans heeft Syrië volgens de Amerikanen chemische wapens tegen haar eigen bevolking ingezet.
 
Wederom is er ook voor deze claim geen enkel bewijs, anders dan het verschijnen van die claim in de wereldwijde pers. Nu de wereld op de rand van de nucleaire holocaust balanceert, laten ook hoge militaire stemmen van het Amerikaanse leger zich horen. Want laten we niet vergeten dat de macht die oorlogen propageert, geen boodschap heeft aan de soldaten die ze moeten uitvechten:
 
 

De macht die grappen maakt over oorlogen die hun weerga niet kennen en een onuitsprekelijk leed achterlaten bij zowel de mensen die ze uitvechten als de mensen die de landen bewonen, is een macht die zo ziek is dat er geen medicijn meer tegen opgewassen is.
 
Hier de nasleep van het wapen uranium dat tegen de Irakese bevolking werd ingezet op basis van de aanwezigheid van massavernietigingswapens die er NIET waren:
 
 
 
 
De gruwelijke geboortedefecten zijn bijna niet om aan te zien, maar onthoudt dat ze zijn aangericht door een Elite die er in 2005 voor de lopende camera's van de wereldpers openlijk grappen over maakte en de wereld liet zien dat voor hen geen mensenleven telt, niet dat van uw kinderen, niet dat van de soldaten die hun oorlogen uitvechten, niet het leven van de burgers in Irak, en niet het uwe.
Dit zijn de mensen die de hele wereld onder hun knoppen hebben, die ieder facet van uw leven bepalen, en die iedere maatschappelijke porie zijn binnengedrongen.
 
Deze leugenaars en massamoordenaars willen nu dat u gelooft dat er gehandeld wordt met het oog op het welzijn van het Syrische volk, terwijl het het Irakese volk op basis van leugens aan radioactiviteit blootstelde.
 
 
Dit laatste feit betekent nog één ding: de wereld-elite zal in geen geval de inzet van Nucleaire wapens schuwen! Een veelgebruikte opvatting van het volk is namelijk dat de regeringen deze wapens nooit zullen inzetten omdat de gevolgen veel te gruwelijk zijn
.

Die mensen vergeten dat Irak inmiddels een nucleaire woestijn geworden is waarin de gevolgen van Hiroshima zijn verbleekt tot een niet- noemenswaardigheid.
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten