donderdag 5 september 2013

Niemand kan een natuurramp voorspellen!

Niemand kan een natuurramp voorspellen!

Alleen FEMA!

 

Ja mensen, hoewel natuurlijk rampen natuurlijk niet te voorspellen zijn omdat ze voortkomen uit een natuurlijke reeks gebeurtenissen die zich nagenoeg onmogelijk in kaart laten brengen, voorspelt de FEMA voor dit jaar niet alleen een enorme natuurramp in Amerika, maar stelt zelfs dat deze gaat plaatsvinden! En wederom is het de mainstream media die er maar liever het zwijgen toe doet.
Natuurlijk wordt deze zwijgzaamheid niet zonder blikken of blozen door de mensheid overgenomen en horen we nog steeds de machtige stemmen der logica over alle delen van het internet schallen.
 
 
Maar voor hoe lang is dit nog het geval?
 
Hoeveel tijd is er nog om de waarheid te verspreiden?

 
 
Deze video brengt ongecensureerd de leugens van de globale elite in beeld.
De in deze korte maar krachtige documentaire opgenomen feiten worden ondersteund door de werkelijkheid, de feitelijke gang van zaken. Want wat we ook met de toekomst doen, het excuus dat we er niet van hebben geweten of hebben kunnen weten kan en zal door niemand meer kunnen worden gehanteerd.
 
 
We leven in een tijd die van ons een standpunt verlangt – en niet zomaar een standpunt – er is alleen nog het VOOR het kwaad of TEGEN het kwaad. Iets anders rest er niet.
 
 
Als ons deze korte documentaire ook nog maar iets duidelijk maakt, dan is het wel he
t gegeven dat de leugens niet alleen steeds transparanter worden, maar ook steeds schaamtelozer worden doorgevoerd, desnoods tegen de wil van alle volkeren in.
 
 
De documentaire opent als volgt:
 
 
Oorlogen zijn de misdaden van de elite. Ze logen inzake voorkennis van Pearl Harbour.
Ze logen inzake de moord op Kennedy en het Varkensbaai fiasco. Ze logen inzake de Golf van Tonkin en Vietnam. Ze logen inzake de Iran-contra affaire. Ze logen inzake de Golfoorlog. Ze logen inzake Waco. Ze logen inzake de aanslagen van Oklahoma Stad, de aanslagen van 11 september en de oorlog van Irak. Ze logen inzake Fast and Furious en inzake Libië. En nu liegen ze inzake Syrië. Met betrekking tot Iran zullen ze liegen!’
‘We zijn Irak binnengevallen omdat we dachten dat ze massavernietigingswapens hadden. Dit bleek achteraf een vergissing.’

George Bush




Geen opmerkingen:

Een reactie posten