woensdag 18 september 2013

In Griekenland leggen de burgers de complete publieke sector stil!

In Griekenland leggen de burgers de

complete publieke sector stil!

 
 



De Grieken beseffen zich maar al te goed dat de overheid verworden is tot een volgevreten leugenfabriek en beseffen zich ook maar al te goed dat de enigste manier uit de chaos het lamleggen van de geldstroom is die van het volk naar de elitaire parasieten blijft vloeien zolang er braaf wordt gewerkt.
 
 
Steeds meer diensten gooien het bijltje erbij neer nu zij beseffen dat de moker die ingezet kan worden tegen de elite, hun eigen dienstverlening is, in dit geval, het neerleggen ervan.
Terwijl het in Nederland stil blijft en de lafheid van dit volk zich inmiddels als een dikke stroom gier onder het huidige wereldgebeuren heeft gevormd (want de stank van de Nederlandse bange burgers is zelfs boven een brandend olieveld nog te ruiken) slaan de overige werelddelen steeds vaker de handen ineen om zich te ontdoen van de economische wurggreep van hun meesters.
Het doet mij aan de ene kant goed deze ontwikkelingen te zien, aan de andere kant vormen zij de onuitwisbare levensgrote standbeelden voor onze lafheid.
 
 
 
En dat terwijl het volgevreten Nederlandse bestuur als de dood is voor een weigering in deze orde van grootte. Zij is er zelfs zo bang voor dat er hele subsidiestructuren zijn ontstaan die maken dat mensen die thuiszitten zo snel mogelijk weer aan de slag moeten. Wanneer de mensen namelijk maar een dag allemaal thuis zouden zitten, zou het gat in het kapitaal dat naar onze Vaderlandse parasieten gaat namelijk al zo groot zijn, dat het onder geen beding nog valt te dichten.

Tot op de dag van vandaag kiest het Nederlandse volk er niet alleen voor zich te laten uitzuigen en uitkleden door de genetische stumpers van Van Amsbergen en het parasietenbolwerk dat hen voedt, nee sterker nog, zij betalen het aannemen van duizenden en nog eens duizenden nieuwe ambtenaren die moeten voorkomen dat mensen aan het systeem ontsnappen door van een uitkering, pensioen en het daaraan gekoppelde regentschap af te zien.
 
 
 
Het aannemen van deze nieuwe bijzondere opsporingsambtenaren bevestigd niet alleen hun angst om de greep op het volk te verliezen, het bevestigd aan de andere kant wat een natie van stumpers, nazi's en laffe oranjehonden we werkelijk zijn – we betalen namelijk de troepen die de jacht hebben geopend op onze medeburgers die zich in tegenstelling tot het volk niet willen laten fistfucken – omdat we er zelf te laf voor zijn.

Gelukkig kent en deelt een steeds groter wordend deel van de wereld onze dwaasheid, angst en onderdanigheid niet en krijgt de elite het steeds zwaarder te verduren.
En dat is voor mij behalve een schrale, ook een zoete troost. Want een systeem als dit kan werkelijk niet langer!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten