zaterdag 14 september 2013

De dodelijke chemtrails uitgesproeid over de mensheid.



De dodelijke chemtrails uitgesproeid over de mensheid.



http://www.youtube.com/watch?v=ux8v5ZM6is4

De meeste mensen komen met deze materie in aanraking als ze er over lezen op het internet. Ze rennen dan meteen naar buiten en gaan de lucht bekijken in de plaats waar ze wonen en schrikken zich lam.

Mensen beginnen zich ongerust te maken maar laten zich gerust stellen door overheden die zeggen dat er niks aan de hand is. Overheden beweren gewoon dat het uitlaatgassen van vliegtuigen zijn in plaats van de mensheid mede te delen dat chemtrails met gif beladen zijn.



Chemtrails worden het meest gespoten in Amerika en Europa. Ook sommige landen zoals Japan en Korea en in China weer helemaal niet. De wetenschap dat de overheid dit met je doet, moet mensen zo wakker maken dat ze laaiend worden. Deze verraders beroven je van je gezondheid, je vrijheid en je leven als je ze niet stopt.


Indien de chemtrails besproeiing echt waarheid is, dan is het gedaan met de mensheid en het leven op deze planeet. De levensverwachting van mens en dier daalt en het sterftecijfer zal oplopen. Artsen hebben al aangetoond dat chemtrails ziekten veroorzaken, zoals darmklachten, hooikoorts, duizeligheid, longontsteking, luchtweginfecties, artritis symptomen, onverklaarbare bloedneuzen en dat zijn slechts enkele van de ziekte.




http://www.youtube.com/watch?v=igFH0pAlcGY

De chemtrails worden gecreëerd dor vliegtuigen die de giftige stoffen over ons heen sproeien. Wat er achter het vliegtuig hangt noemen ze contrails. Onderzoekers hebben aangetoond via monsters dat de chemtrails stoffen bevatten, zoals barium, arseen, lood, kwik, uranium, 4 soorten schimmels, 7 virussen, 2 kankerverwekkende vaccins en 2 sedativa.


Alleen al in Engeland zijn er 100.000 mensen al gestorven van de gevolgen van chemtrails. Mensen krijgen griepachtige symptomen en de longen worden opgevuld met een soort plakkerige smurrie. Deze smurrie kan niet worden weggezogen of zelfs operatief worden verwijderd. Chemtrails worden geïoniseerd door het zonlicht en zijn zeer gevaarlijk voor onze longen.

Het verhoogd de kans op longkanker en astma en hersentumoren. Onze overheid besteed miljoenen euro´s om ons te vergiftigen maar ook aan desinformatie.


Vliegtuigen kruisen elkaar in de lucht met rare patronen zoals lange strepen naast elkaar of je zit een X of een O in de lucht. Ze verlaten het luchtruim weer en laten een spoor van damp achter. Chemtrails blijven uren en dagen in de lucht hangen en waaien mee met de normale wolken en vormen grotere wolken. Ze draaien vaak rond en hebben rokerige pluimen. De barium wat in chemtrails zit is hoog giftig, werd ook gespoten tijdens de eerste Golfoorlog om de vijand te verzwakken.

Aluminium is een gif dat dementie veroorzaakt en allerlei neurologische problemen. Chemtrails verstoren de bloedcirculatie en brengen ernstige schade toe aan ons immuunsysteem. Mensen gaan slechter horen en ons metabolisme staat op de kop. Onze vaten worden ernstig beschadigd en zelfs foetussen kunnen er geboorteafwijkingen door krijgen.

Aluminium is een toxine die leidt tot dementie en neurologische aandoeningen. Het aluminium stroomt door ons bloed en brengt onherstelbare schade aan.

De Nieuwe Wereld Orde ondermijnt de wereld en beïnvloed de mens op allerlei gebieden. Chemtrails is er een van. In de afgelopen 15 jaar spuiten de overheden giftige stoffen over ons heen en een groot deel van de mensheid weet het niet eens.


Militaire, privé en commerciële vliegtuigen worden gebruikt om ons te controleren. Chemtrails verlagen ons bewustzijn evenals de perceptie om ons te manipuleren en te controleren.

Ook ons weer wordt er door beïnvloedt en al gemanipuleerd sinds lange tijd. Wereldwijd schade brokkenen door overheden, de NWO en de Illuminati kliek. Wanneer men controle krijgt over het weer kan men extreme droogte creëren, orkanen, tornado´s en andere vormen van chaotische weersomstandigheden. Het is alom bekend dat Europa de grootste sproeier is van aerosol zoals ze dat noemen.


Hoeveel mensen ken jij die ziek zijn in jouw familie?

Vrienden of collega´s, kinderen met ernstige ziektes of die al zijn gestorven aan weer een of andere nieuwe vorm van kanker?

Hoeveel mensen zeggend at er niks aan de hand is ondanks alle bewijzen?


Het is een collectieve en medische hersenspoeling door de medische maffia.

Een andere stof in chemtrails is Ethyleendibromide, een giftig droogmiddel dat de slijmvliezen uitdroogt, die jeukende en brandende ogen veroorzaakt en miljoenen planten en bomen doodt. Vroeger wilde we ook niet geloven dat mobiele telefoons kanker veroorzaakten, terwijl er nu al 6 miljard van die dingen wereldwijd zijn die ook hersenkanker veroorzaken, beter bekend als Glioom.


Het is geen ziekte die we zo maar uit kunnen bannen mensen,het is een biologisch wapen die tegen de mensheid wordt ingezet. De dramatische veranderingen van ons weer en de lucht die wij inademen is levensgevaarlijk.

Het gaat hier om controle van de wereld, van de mensheid om macht te manifesteren door het beïnvloeden van onze gezondheid en ons leven.


http://www.youtube.com/watch?v=cRKHawhtJe8


Geen opmerkingen:

Een reactie posten